Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κτηνοτρόφος σκότωσε σκύλο: Το πυροβόλησε γιατί ενοχλούσε το κοπάδι του
ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνοτρόφος σκότωσε σκύλο: Το πυροβόλησε γιατί ενοχλούσε το κοπάδι του

Κτηνοτρόφος σκότωσε σκύλο: Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άτυχο ζώο ενοχλούσε το κοπάδι του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Κιλκίς σήμερα. Συγκεκριμένα ένα κτηνοτρόφος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του και πυροβόλισε ένα σκύλο συναδέλφου του. Ο ίδιος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία και στην κατοχή του βρέθηκε η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άτυχο ζώο ενοχλούσε το κοπάδι του. Οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, κατηγορούμενος για το κακούργημα της ζωοκτονίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή. Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εις βάρος του βεβαιώθηκε -επιπλέον- διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Άγρια σκυλιά σκότωσαν και κατασπάραξαν φύλακα

Πριν μερικές μέρες, φρικτό θάνατο βρήκε ένας φύλακας από επίθεση σκύλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το πτώμα του άτυχου άνδρα του οποίου είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά, εντοπίστηκε από διερχόμενο λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής (10-01-2021), στις εγκαταστάσεις συσκευαστηρίου στον Κάμπο και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα. Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις