Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δομοκός δολοφονία: Πακιστανός σκότωσε συμπατριώτη του
ΕΛΛΑΔΑ

Δομοκός δολοφονία: Πακιστανός σκότωσε συμπατριώτη του

Δομοκός δολοφονία: Ο 24χρονος δράστης συνελήφθη μέσα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Αθήνα, ενώ ζητούσε να επιστρέψει οικειοθελώς στη χώρα του.

Φως στο φρικτό έγκλημα με σκεπάρνι στον Παλάμα Δομοκού, που έγινε παραμονή της Πρωτοχρονιάς με δράστη και θύμα Πακιστανούς,  έριξε η Ασφάλεια Λαμίας με τον δράστη να συλλαμβάνεται μέσα στις εγκαταστάσεις της υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών στην Αθήνα, λίγο πριν διαφύγει στη χώρα του! Ο 24χρονος Πακιστανός που συνελήφθη ως δράστης και εργαζόταν στην περιοχή, φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από 41χρονο συμπατριώτη του, τον οποίο φιλοξενούσε στην καλύβα όπου διέμενε. Ο 24χρονος φέρεται να αντέδρασε και με μαχαίρι έπληξε πολλές φορές τον 41χρονο, τον σκότωσε και στη συνέχεια μετέφερε με καρότσι και πέταξε τη σορό σε ένα δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση από πουρνάρια, που μόνος εκείνος γνώριζε και το υπέδειξε.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Αποφασιστική για την γνωστοποίηση και εξιχνίαση του εγκλήματος ήταν η μαρτυρία τρίτου Πακιστανού επίσης εργαζόμενου σε στάνες της περιοχής, ο οποίος κατέθεσε ότι «προσκλήθηκε» από το θύμα να πάρει μέρος στη σεξουαλική επίθεση, αλλά αποχώρησε και άκουσε χτυπήματα μέσα σε έντονο διαπληκτισμό. Από την πλευρά της η Αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης φιλοξενούνταν από το θύμα, σε καλύβα στην ανωτέρω περιοχή.

Αίτηση

Δομοκός δολοφονία: Με καρότσι στα πουρνάρια

Όπως προέκυψε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του θύματος, που είχε καλύψει με κουβέρτα, με τη χρήση καροτσιού μεταφοράς προϊόντων, εντός πυκνής βλάστησης (πουρνάρια), σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από την καλύβα. Ακολούθως, επιχείρησε να εξαφανίσει αντικείμενα και είδη ένδυσης του θύματος, τα οποία έφεραν κηλίδες αίματος, απορρίπτοντας αυτά σε διαφορετικά σημεία και επιχειρώντας να τα κάψει, ενώ αποχώρησε πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας (01-01-2021) από την περιοχή, με προορισμό την Αθήνα.

Ο συλληφθείς, εντοπίσθηκε πρωινές ώρες της σήμερον στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής, όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως, με σκοπό την οικειοθελή αποχώρηση για τη Χώρα καταγωγής του».

Περιπολικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις