Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιαννούλης: Η συμφωνία αν επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννούλης: Η συμφωνία αν επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τούμπα

Γιαννούλης - ΠΑΟΚ: Ο 25χρονος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς αναχωρεί το Σάββατο (16/1) για το Νόριτς

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Γιαννούλη με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο αριστερός μπακ βρέθηκε την Παρασκευή (15/1) στην Τούμπα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους του Δικεφάλου και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Αγγλία για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στη Νόριτς.

Ο 25χρονος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς αναχωρεί το Σάββατο (16/1) για το Νόριτς όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον ΠΑΟΚ εκτός από τα χρήματα που θα εισπράξει για τη μεταγραφή του να κρατά και ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του. Ο Γιαννούλης αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ μετά από 6,5 χρόνια, από τα οποία πάντως κάποια είχε αγωνιστεί σε Κύπρο και Ατρόμητο ως δανεικός, έχοντας πραγματοποιήσει 77 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, αυτή είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές:

-1 εκατομμύριο ευρώ άμεσα για τον εξάμηνο δανεισμό.

-7,5 εκατομμύρια ευρώ με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι εφόσον η Νόριτς ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ για την οποία είναι φαβορί.

-20% ποσοστοό σε πιθανή μεταπώληση.

Δημήρτης Γιαννούλης

Πώς μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τούμπα

Απ’ ότι φαίνεται, μάλιστα, αποφεύγεται ο όρος του μίνιμουμ αριθμού συμμετοχών που θα έπρεπε να κάνει ο Γιαννούλης μέσα στο εξάμηνο για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα. Σε ό, τι αφορά στην συμφωνία μεταξύ Γιαννούλη και Νόριτς, το πιθανότερο είναι ότι ο 25χρονος άσος θα υπογράψει από τώρα νέο συμβόλαιο 4,5 ετών (με διάρκεια δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2025) και αυξημένες κατά πολύ ετήσιες απολαβές από τις 300.000 ευρώ που λαμβάνει με το εν ισχύ συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, αν δεν πάρει την άνοδο στην Premier League η Νόριτς και δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε ακυρώνεται αυτόματα και η συμφωνία του Γιαννούλη με την αγγλική ομάδα.

Το ίδιο σάιτ αναφέρει για το τελευταίο ενδεχόμενο ότι: «εάν τυχόν η αγγλική ομάδα δεν προβιβαστεί στην Premier League, κάτι που δεν είναι πολύ πιθανό καθώς προηγείται ήδη με πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση, ο Γιαννούλης, ο οποίος θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με τον «Δικέφαλο», έχει ήδη συμφωνήσει το καλοκαίρι, που θα επιστρέψει, να προστεθούν είτε ένα είτε δύο χρόνια συμβολαίου, ώστε να είναι και ο ΠΑΟΚ καλυμμένος».

Να σημειώσουμε ότι η Νόριτς έχει 47 βαθμούς και 43 έχει η Σουόνσι, ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Premier League, χωρίς να χρειάζεται να μπουν στη δύσκολη περιπέτεια των play offs.

Δημήρτης Γιαννούλης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις