Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Αναβολή της …Ε.Ε. αναβολής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Αναβολή της …Ε.Ε. αναβολής!

ΕΠΟ - εκλογές: Η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που θα επικύρωνε την αναβολή των εκλογών και το νέο ορισμό τους… αναβλήθηκε λόγω μη ίντερνετ!

ΕΠΟεκλογές: Όλα τα είχαν στην ΕΠΟ τα προβλήματα με την συνδεσιμότητα στο ίντερνετ έλειπαν. Προβλήματα τα οποία ανάγκασαν τους επιτελείς της ομοσπονδίας να αναβάλουν την κρίσιμη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής. Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και αναμενόταν από αυτήν να προκύψει η νέα ημερομηνία τέλεσης των εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν πάρει αναβολή και θα αναβληθούν εκ νέου οι αρχαιρεσίες, αφού 19/1 δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν λόγω περιορισμών κινήσεις ελέω covid19.

Η νέα ημερομηνία τέλεσης της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής ορίστηκε για την Δευτέρα 18/1. Εκεί αν όλα πάνε καλά και τα προβλήματα με το ίντερνετ έχουν λυθεί, τα μέλη της Ε.Ε. αναμένεται να αποφασίσουν την τέλεση των εκλογών επόμενο μήνα. Ειδικότερα, η ημερομηνία που “βγαίνει” από την ΕΠΟ ως η επικρατέστερη για τις εκλογές, είναι η 19η Φεβρουαρίου. Και αυτό διότι βάσει κανονισμού από την ημέρα ανακοίνωσης από την ομοσπονδία, πρέπει να μεσολαβήσει ένας μήνας. Και τότε αν διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες.

anavoli stin synedriasi gia tis ekloges

ΕΠΟ – εκλογές: Ανακοίνωση για τις αδειοδοτήσεις

Στο μεταξύ, από την ομοσπονδία εκδόθηκε ανακοίνωση και ενόψει αδειοδοτήσεων. Με αυτήν καλούνται οι ομάδες που είχαν αλλαγές ονομασίας και σήματος να γνωστοποιήσουν τις οφειλές τους, όπως αυτές προκύπτουν από την απομείωση 50% σε σχέση με αυτές της προηγούμενης χρήσης/κατάστασης. Η ανακοίνωση:

“Σε συμφωνία με το Παράρτημα I, Άρθρα 4, 5 του ΚΑΠ και το Άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης «κάθε νέα Π.Α.Ε., που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση. Βάσει των παραπάνω, καλούνται οι πιστωτές των εταιρειών που εμπίπτουν στην εν λόγω διάταξη να γνωστοποιήσουν στην Διεύθυνση Αδειοδότησης τις υφιστάμενες οφειλές προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (τελεσίδικες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, συμφωνίες διακανονισμού/εκχώρησης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, εντολές πληρωμής κλπ)”.

gia fevrouario paei i kalpi

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις