Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ερχονται… μνηστήρες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ερχονται… μνηστήρες!

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Εμμανουηλίδης και Μπουζούκης ξανά στο στόχαστρο ομάδων της αλλοδαπής - Απορρίπτει δανεισμούς και χαμηλές προτάσεις ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγινε πρωταγωνιστής τις προηγούμενες μέρες απλά και μόνο για ένα ανθρώπινο ξεσπάσμά του. Μπορεί όμως να έγινε viral το βίντεο του για ανθρώπινους λόγους, ο ίδιος όμως λίγο έλειψε να γίνει πρωτοσέλιδο για όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς. Εξηγούμεθα. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ έφτασαν προτάσεις από δύο ομάδες εκτός Ελλάδας. Όλα δείχνουν πως οι προτάσεις αυτές έχουν ήδη απορριφθεί από τον Παναθηναϊκό και ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, ο Πιερ Ντρεοσί, βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον Μπόλονι και συμφωνούν αμφότεροι ότι ο παίκτης είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν, πολλώ δε μάλλον αφού επρόκειτο για προτάσεις εξαμήνου δανεισμού με οψιόν αγοράς. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το κλίμα που βγαίνει λέει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται. Και πως ακόμη κι αν έρθουν νέες προτάσεις θα απορριφθούν πάρω αυτά. Αυτά φυσικά μπορούν άνετα να ανατραπούν εάν προκύψει πρόταση πώλησης, όχι δανεισμού. Άλλωστε η παρούσα διοίκηση του ΠΑΟ πάντα έχει σε πρώτο φόντο τις πωλήσεις παικτών όπως κι αν αυτοί λέγονται.

απο τουρκια το ενδιαφερον για μπουζουκη

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο Μπουζούκης

Στα μεταγραφικά κιτάπια ομάδων της Τουρκίας βρίσκεται ο Γιάννης Μπουζούκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA υπήρξε και κρούση μη επίσημα, Η οποία περιλάμβανε εξάμηνο δανεισμό και οψιόν για το καλοκαίρι έναντι 1 εκατομμυρίου. Το θέμα φαίνεται να προέκυψε όταν ο μάνατζερ του Μπουζούκη μίλησε για το ενδιαφέρον των Τούρκων στον Πιερ Ντρεοσί. Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση και δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να δέσει τον Μπουζούκη. Ο οποίος έχει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμη. Πάντως το ενδιαφέρον από Τουρκία έχει και λογική, αφού Μπακασέτας και Πέλκας έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις στην γείτονα χώρα.

συγκινει και μεταγραφικα ο εμμανουηλιδης

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις