Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – πανδημία: Νέες αναβολές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – πανδημία: Νέες αναβολές

ΝΒΑ - πανδημία: Τα παραστρατήματα φέρνουν κρούσματα και αναβολές - Ομιχλώδες το τοπίο - Μεταγραφικό “μπαμ” με Χάρντεν οι Νετς

ΝΒΑπανδημία: Καθόλου καλά δεν συνεχίζεται και αν στο NBA με συνεχείς αναβολές αγώνων ελέω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι υγειονομικό πρωτόκολλο και αστέρια του NBA είναι έννοιες που δε συνάδουν. Οι μεγάλοι παίκτες αυτή που θα περίμενε κανείς να δίνουν το καλό παράδειγμα δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους με αποτέλεσμα τα κρούσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο με ρυθμό πολυβόλου. Αυτή τη φορά τα παιχνίδια τα οποία είναι αδύνατον να διεξαχθούν είναι δύο. Τα ματς της Παρασκευής ανάμεσα σε Ουίζαρντς και Πίστονς και Ουόριορς και Σανς ήδη αναβλήθηκαν. Και δεν αποκλείεται να μην είναι τα τελευταία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συνεχόμενες αναβολές αγώνων. Και το πράμα όλο και χειροτερεύει με κάποιους να φοβούνται ακόμα και παύση -τουλάχιστον παροδικά- της σεζόν. Οσον αφορά στα τεστ που διεξάγονται, οι ειδήσεις δεν είναι εφησυχαστικές. Όπως έγινε γνωστό, σε σύνολο 497 ελέγχων που έγναν, υπήρξαν 16 θετικά. Και μπορεί να μην φαντάζει τεράστιο νούμερο, αλλά ένα 3% σε συνθήκες απαίτησης τήρησης αυστηρότατου πρωτοκόλλου, ε, δεν το λες και λίγο!

two more nba games suspended due to corona

ΝΒΑ – πανδημία: Στο Μπρούκλιν ο Χάρντεν

Μεταγραφική βόμβα έσκασε εν μέσω πανδημίας στο ΝΒΑ. Ο Τζέιμς Χάρντεν μετά από 8,5 χρόνια στο Χιούστον και τους Ρόκετς, μετακομίζει στο Μπρούκλιν. Για λογαριασμό ασφαλώς των Νετς. Ο Χάρντεν έγινε ανταλλαγή, κάτι που ήταν για καιρό απαίτησή του. Το deal, πλέον, είναι δεδομένο και ο Τζέιμς Χάρντεν θα παίξει με Ντουράντ και Ίρβινγκ για έναν στόχο μονάχα, τον τίτλο.

harden moves to brooklyn

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις