Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Κλείνει ο τελικός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Κλείνει ο τελικός

Ευρώπη - Ποδόσφαιρο: Ρεάλ και Μπιλμπάο για μια θέση κόντρα στην Μπάρτσα στη διεκδίκηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας - Λονδρέζικο ντέρμπι Αρσεναλ-Κρύσταλ Πάλας

ΕυρώπηΠοδόσφαιρο: Ο δεύτερος ημιτελικός του Ισπανικού Σούπερ Καπ διεξάγεται απόψε στο “Ροσαλέδα” της Μάλαγα. Η Ρεάλ Μαδρίτης τύποις γηπεδούχος και αντίπαλός της η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Ρεάλ προέρχεται από μεγάλη ταλαιπωρία στο πηγαινέλα στην Παμπλόνα. Η χιονοθύελλα ήταν τρομερή και καθυστέρησε 3,5 την αποστολή στην αναχώρηση. Στην επιστροφή, δε, ούτε. Καν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Μαδρίτη. Και έφυγε απευθείας για Μάλαγα. Δεν έχει τουλάχιστον να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα. Με βασικούς ο Ζιντάν. 

Στον αντίποδα, η Μπιλμπάο η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με τον Μαρθελίνο έχει φέρει άνεμο αισιοδοξίας. Αναγνωρίζεται όμως η δυσκολία του ματς. Πάει με καλή ενδεκάδα στο ματς, αλλά όι και τον ακραίο μπακ Γιούρι και τον μέσο Λόπεθ. Αμφότεροι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Από το ζευγάρι αυτό θα αναδειχτεί η αντίπαλος της Μπάρτσα. Η οποία από χθες έχει προκριθεί, αν και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Σοσιεδάδ.

mpala podosfairou sta dixtia

Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Ντέρμπι στο Λονδίνο

Η Αρσεναλ υποδέχεται την Κρύσταλ Πάλας στο “Εμιρεϊτς”, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάζει τις θέσεις Ευρώπης. Οι τρεις σερί νίκες έχουν ανεβάσει τους κανονιέρηδες, αλλά παραμένουν στο μέσον της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και τίποτα δεν υπόσχεται καλύτερη συνέχεια. Η δε Κρύσταλ Πάλας έναν βαθμό πίσω, πιο προσγειωμένη κάνει μια καλή για τα “κυβικά” της σεζόν. Μικροπροβλήματα η Αρσεναλ, ουσιαστικά πλήρης. Πολλά τα προβλήματα στην Πάλας, δεν υπολογίζονται οι στόπερ Σακό Νταν και ίσως τιμωρηθεί σιωπηρά ο εξτρέμ Εζέ, ενώ ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ ο έτερος εξτρέμ Σλουπ!

crystal palace plays host to Arsenal

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις