Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ instagram: Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ instagram: Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό

Τζένιφερ Λόπεζ instagram: Κάθε φορά που μιλάμε για την Τζένιφερ Λόπεζ σκεφτόμαστε με θαυμασμό ( και ζήλεια ) το αψεγάδιαστο σώμα της.

Κάθε φορά που μιλάμε για την Τζένιφερ Λόπεζ σκεφτόμαστε με θαυμασμό ( και ζήλεια ) το αψεγάδιαστο σώμα της. Η Λατίνα σταρ έχει τις πιο σέξι και πιο διάσημες καμπύλες σε όλο τον πλανήτη και δεν σταματά στιγμή να το υπενθυμίζει.

Έτσι η Τζένιφερ Λόπεζ, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στις νήσους Τερκς και Κέικος της Καραϊβικής για ολιγοήμερες διακοπές και τροφοδότησε με κάποιες φωτογραφίες τον λογαριασμό της στο Instagram, έκανε και μια νοσταλγική ανάρτηση το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα η 51χρονη σούπερ σταρ δημοσίευσε μια σειρά από δύο φωτογραφίες συγκρίνοντας την εβδομάδα που διανύουμε με την περασμένη.

Στην πρώτη λοιπόν φωτογραφία η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει φορώντας ένα σκούρο πράσινο μαγιό ενώ κάνει κάνει paddle boarding και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στα νησιά Τερκς και Κέικος της Καραϊβικής.

Αντιθέτως στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τη Τζένιφερ Λόπεζ να ποζάρει φορώντας ένα ζευγάρι κομψά, μεγάλα γυαλιά και ένα floral ζεστό μπουφάν με φερμουάρ μέχρι το πηγούνι της με την κουκούλα πάνω από το κεφάλι. Φαίνεται λοιπόν πως η Τζένιφερ Λόπεζ έχει επιστρέψει στην Αμερική αλλά αναπολεί τον τροπικό καιρό της Καραϊβικής.

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμνή στο νέο video clip

Η 51χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός εμφανίζεται ολόγυμνη, μόνο με δύο λευκά φτερά αγγέλου στο νέο της βιντεοκλίπ. Η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως φαίνεται και στο βίντεο 30 δευτερολέπτων πίσω από τη σκηνή κατά τη δημιουργία του μουσικού βίντεο, αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία.

Η πλατφόρμα ανέβασε τα κλιπ της μητέρας δύο παιδιών με το εκπληκτικό σώμα και τους γραμμωμένους κοιλιακούς. Η τραγουδίστρια ακούγεται να εξηγεί το νόημα που κρύβει το νέο της τραγούδι «In The Morning». Όπως εξηγεί έχει να κάνει στην ουσία με το να απαιτείς από κάποιον να σου συμπεριφέρεται σωστά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις