Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρόβλημα με Φορτούνη – Αμφίβολος για Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόβλημα με Φορτούνη – Αμφίβολος για Τούμπα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός σήμερα αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός σήμερα αντιμετωπίζει στις 19:30 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι ”ερυθρόλευκοι” που προπορεύονται της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, παραμένουν μέχρι στιγμής αήττητοι ενώ έχουν 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Βόλο έχει 31 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να παραμείνει ζωντανός στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ωστόσο αντιμετωπίζει θέματα με τραυματισμούς παικτών και σήμερα μια είδηση δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στους Πειραιώτες.

Μετά τους Μπρούμα και Χολέμπας ο Ολυμπιακός φαίνεται πως χάνει και τον Κώστα Φορτούνη για την αποψινή μάχη της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εμφάνισε συμπτώματα ίωσης τις τελευταίες ώρες και η απουσία του από το ντέρμπι φαντάζει πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

Κώστας Φορτούνης Πέδρο Μάρτινς

Τα πλάνα του Μαρτίνς για το ματς της Τούμπας

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους Χολέμπας και Μπρούμα που είναι εκτός με ίωση και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέντο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εμβιλά και ο Καμαρά, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Βαλμπουενά αν δεν παίξει τελικά ο Φορτούνης.

Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν οι Βρουσάι, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Πέρα από τους Χολέμπας και Μπρούμα, εκτός είναι επίσης οι Κάιπερς, Λοβέρα, Ανδρούτσος και Σουντανί.

Κώστας Φορτούνης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις