Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι πιθανές ενδεκάδες των ομάδων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι πιθανές ενδεκάδες των ομάδων

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Όλα τα φώτα είνα στραμμένα σήμερα στο εξ' αναβολής ντέρμι μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλα τα φώτα είνα στραμμένα σήμερα στο εξ’ αναβολής ντέρμι μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι ”ερυθρόλευκοι” προέχρονται από 4 σερί νίκες. Νίκη με 1-2 κόντρα στον Παναιτωλικό, 0-4 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, 3-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και 5-1 κόντρα στη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος σε 15 αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, ο οποίος έχει μπει στην εποχή Γκαρσία, έρχεται από την νίκη με 3-1 κόντρα στο Βόλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είσαι σε καλό φεγγάρι αφού στα 3 τελευταία ματς έχει μόλις μια νίκη. Στον αγώνα με την Λάρισα πήρε την ισοπαλία στο 90+3 με πέναλτι που εκτέλεσε ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βιερίνια, ενώ στο ματς με τον Ατρόμητο αν και προηγήθηκε δύο φορές, τελικώς ηττήθηκε με γκολ του Νάτσου που έκανε το 3-2 στο 90+2.

Οι Πειραιώτες έρχονται με καλή ψυχολογία σε αντίθεση με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ωστόσο ένα ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν έχει σημασία πότε και με ποια ψυχολογία πηγαίνεις στο ματς. Σε τέτοιους αγώνες μετράει περισσότερο το ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα το αποδείξει αυτό στο γήπεδο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να αυξήσει και άλλο τη διαφορά (+10 αυτή τη στιγμή από τον ΠΑΟΚ) και να έχει μια απόσταση ασφαλείας από τον δέυτερο Άρη. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη ψάχνει αυτή τη νίκη που θα του δώσει την ώθηση να κάνει το restart. Οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ελ Αραμπί

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα του ”δικεφάλου”

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ανατρέπει τα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας και Σβαμπ, στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι να παίρνει θέση στην κορυφή.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα των Πειραιωτών

Στον αντίποδα από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν οι Χολέμπας και Μπρούμα ενώ μετά από αυτούς φαίνεται πως χάνει και τον Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εμφάνισε συμπτώματα ίωσης τις τελευταίες ώρες και η απουσία του από το ντέρμπι φαντάζει πλέον το επικρατέστερο σενάριο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν -από δεξιά προς αριστερά- οι Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Οι Εμβιλά και Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Φορτούνης, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Βρουσάι και Μασούρας, με τον Ελ Αραμπί να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάουρο Βιβέντσι και Αλεσάντρο Λο Τσιτσέρο. Ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι τέταρτος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Τζιανπάολο Καλβαρέζε με βοηθό τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Γήπεδο Τούμπας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις