Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ωρα ντέρμπι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ωρα ντέρμπι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό αποφασισμένος να κερδίσει και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

13.01.2021 | 11:48

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι έφτασε. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Όπως όλα τα μεγάλα παιχνίδια έτσι και το σημερινό θα διευθύνει ξένος διαιτητής. Ειδικότερα ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι. Βαθμολογικά βέβαια, η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί δεν ευνοεί τους γηπεδούχους. Bρίσκονται ήδη 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον αποψινό τους αντίπαλο. Μολαταύτα μία νίκη απόψε θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και θα τερματίσει το αήττητο σερί που διατηρεί ο νταμπλούχος Oλυμπιακός. 

Από την άλλη οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν έστω ισοπαλία, αποτέλεσμα θα τους φέρει αγκαλιά με τον τίτλο και ας είναι ακόμη τόσο νωρίς. Μην ξεχνάμε ότι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό εντός συνόρων είναι ο ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό. Ο Ολυμπιακός επιπλέον μεγάλο κίνητρο να χτίσει μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του εκ νέου για την Ευρώπη.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Οι προπονητές

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την νική 3-1 επί του Βόλου, σε ένα ματς που κλήθηκε να κάνει ανατροπή έχοντας παίξει πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Έφτασε πάντως στη νίκη και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι.“Πρέπει να δείξουμε την υπερηφάνεια και την ποιότητα μας”, κάλεσε τους συμπαίκτες του ο σέντερ μπακ Βαρέλα, ενώ ο κόουτς Πάμπλο Γκαρσία δεν δίστασε να υπογραμμίσει: “Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά αλλά κερδίσαμε το Βόλο

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού 2-1, στην μάλλον χειρότερη φετινή του εμφάνιση. “Δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στην επίθεση” παραδέχτηκε ο Μάρτιν οποίος κράτα χαμηλούς τόνους ενόψει ΠΑΟΚ. “Είναι σημαντικό ματς που δίνει τρεις βαθμούς έχουμε πλέον έθιμα αλλά πάμε συγκεντρωμένοι να δώσουμε μάχη και να κερδίσουμε” τονίζει.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Τα ρεπορτάζ

Για τον ΠΑΟΚ έχει εκτίσει την ποινή του ο Γιαννούλης αλλά και ο Μιχαηλίδης, αμφότεροι είναι έτοιμοι όμως ο δεύτερος τέθηκε εκτός αποστολής. Ο Γκαρσία για αγωνιστικούς λόγους τον ξεκουράζει ενώ δεν πήρε στην αποστολή και τους Τσόλακ, Εσίτι. Εκτός τον πάγια απόντων Μπίσεσβαρ, Ουαγκέ και Μιχάι, μοναδικό νέο πρόβλημα είναι ο μέσος Αουγκούστο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Βιερίνια, Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Ελ Καντουρί, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Τζόλης – Σφιντέρσκι.

Στον Ολυμπιακό εκτός αποστολής έμεινε ο Χολέμπας και ο Μπρούμα, αφού και οι δύο ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από ίωση. Επιστρέφει ο σέντερ μπακ Σεμέδο καθώς και ο γκολκίπερ Σα και ο μπακ Ραφήνα. Αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπουχαλάκης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σα – Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρεάμπτσιουκ – Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βρουσάι – Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ
Exit mobile version