Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 12/1: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 12/1: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

8 λέξεις σήμερα 12/1: Ο Οδυσσέας μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Καταιγιστικές εξελίξεις στις 8 λέξεις. Ο Οδυσσέας μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Η Κατερίνα βρίσκεται στα ίχνη των δολοφόνων του Φοίβου. Ο Αιμίλιος συνεχίζει να λέει ψέματα στην Ελισάβετ σχετικά με την καθυστέρηση του χωρισμού του με τη Μάγδα, ενώ παράλληλα η Μάγδα διαισθάνεται ότι ο Αιμίλιος δεν έχει χαρεί πολύ με τα νέα της εγκυμοσύνης της. Η Ναυσικά, ο Νικηφόρος κι η Εύα δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς πάνω στις εξετάσεις αίματος του Οδυσσέα.

Την ίδια ώρα, η Έρση προσπαθεί να εμψυχώσει τον Οδυσσέα λέγοντάς του ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί, όποιο κι αν είναι. Ο Φρίξος νιώθει άβολα με την Έλλη μες το σπίτι, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να πάρει πίσω την πρόταση γάμου και να ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν πως ο Οδυσσέας πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια. Η Βίκυ δίνει στην Κατερίνα το όνομα ενός άντρα που ανήκει στο κύκλωμα των συμβολαίων θανάτου.

Το Survivor έφερε αλλαγές στις 8 λέξεις

Αλλαγή στο πρόγραμμα της prime time ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ μέσω δελτίου τύπου. Το «Survivor 4» θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00.

Παράλληλα, οι «8 λέξεις» συρρικνώνονται και από διπλά επεισόδια γίνονται μονά. Έτσι, λοιπόν, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται στις 21:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων για μονάχα μία ώρα. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει «Άγριες Μέλισσες» και «Survivor 4» αντιμέτωπα για μιάμιση ολόκληρη ώρα, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται μία «σκληρή» τηλεοπτική αναμέτρηση. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου -ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με άλλο κανάλι- δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις