Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σύζυγος Μορόζιουκ: Κίνδυνος φυλάκισης – Τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο με εσώρουχα
LIFESTYLE

Σύζυγος Μορόζιουκ: Κίνδυνος φυλάκισης – Τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο με εσώρουχα

Σύζυγος Μορόζιουκ: Κινδυνεύει με φυλάκιση - Εκτός από τραγούδι ξέρει και από μπάλα

Στο προσκήνιο βρέθηκε ξανά – αυτή τη φορά όχι για κάποιο σέξι και μόνο βίντεο – η σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή Μίκολα Μορόζιουκ. Η ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα του πρώην αμυντικού κινδυνεύει με φυλάκιση, επειδή τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Ουκρανίας επιδεικνύοντας το εσώρουχό της. Η Ιρίνα Μορόζιουκ, στο βίντεο που ανέβασε βρίσκεται μπροστά στον καθρέφτη της και τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο της χώρας της φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι και ένα κίτρινο εσώρουχο που επιδεικνύει λίγο πάνω από το παντελόνι της, συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας. Το βίντεο αναρτήθηκε πριν σχεδόν ένα χρόνο, ωστόσο έγινε τώρα viral και ενόχλησε αρκετούς, οι οποίοι το θεώρησαν προσβλητικό και μέσω δικηγόρου ζήτησαν να το αποσύρει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιουρι Γιατσένκο αν δεν το κατεβάσει κινδυνεύει με φυλάκιση ως τρία έτη για προσβολή των εθνικών συμβόλων, όπως αναφέρει το άρθρο 338 του Ποινικού Κώδικα της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες εναντίον της συζύγου του 32χρονου πρώην αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου που τώρα αγωνίζεται στην Τουρκία με την Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ. Πάντως η 30χρονη σχεδιάστρια μόδας εκτός από το να τραγουδάει ξέρει και μπάλα, και το έχει αποδείξει σε άλλο της βίντεο οπού κάνει στριπτίζ χωρίς να της πέσει κάτω (η μπάλα). Εκτός απο μοντέλο, σχεδιάστρια, τραγουδιστρια, μητέρα, συζυγός, infuencer και «μπαλαδόρος» είναι και Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας «Λυων« Λβιβ.

 Ιρίνα Μορόζιουκ,  Ιρίνα Μορόζιουκ,  Ιρίνα Μορόζιουκ,  Ιρίνα Μορόζιουκ,  Ιρίνα Μορόζιουκ, Ιρίνα Μορόζιουκ,

Σύζυγος Μορόζιουκ: Στριπτίζ με… μπάλα

Η εντυπωσιακή Ιρίνα, διαθέτει και ποδοσφαιρικό ταλέντο. Σε παλαιότερο βίντεο που έγινε viral, φαίνεται να κάνει στριπτίζ κρατώντας ταυτόχρονα την μπάλα στον αέρα.

Η χυμώδης ξανθιά, που διαθέτει έντονη παρουσία στα social media, εμφανίζεται στο βίντεο ντυμένη με ένα t-shirt και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στα χέρια της κρατάει μια μπάλα ποδοσφαίρου, που με επιδεξιότητα «στέλνει» ψηλά με το πόδι της, για να προσγειωθεί στον σβέρκο της.  Στη συνέχεια, η Ιρίνα αρχίζει να γδύνεται, προσέχοντας φυσικά να μην πέσει η μπάλα. Όταν τα καταφέρνει να βγάλει το μπλουζάκι της, αποκαλύπτοντας τις εντυπωσιακές καμπύλες, και μένει μόνο με τα μαύρα εσώρουχα, πετάει το μπλουζάκι θριαμβευτικά στην κάμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις