Ράδιο Αρβύλα – Τσιτσιπάς: Το σατιρικό βίντεο για το ταξίδι στο Ντουμπάι

LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα – Τσιτσιπάς: Το σατιρικό βίντεο για το ταξίδι στο Ντουμπάι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ράδιο Αρβύλα - Τσιτσιπάς: Χθες ήταν η μεγάλη πρεμιέρα και όπως ήταν αναμενόμενο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του χάρισαν άφθηνο γέλιο. 

12.01.2021 | 14:50

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν. Μετά από 18 μήνες απουσίας, η γνωστή παρέα που μας κρατούσε συντροφιά τα βράδια για πάνω από μια δεκαετία επανήλθε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, δίνοντας καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές. Η εκπομπή έχει ωριαία διάρκεια και μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη κάθε βράδυ στις 20:00. Χθες ήταν η μεγάλη πρεμιέρα και όπως ήταν αναμενόμενο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του χάρισαν άφθηνο γέλιο.

Φυσικά από το τοπ επικαιρότητας δεν θα μπορούσε να λείπει… η απόβαση των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά. Οι Ράδιο Αρβύλα μας έδειξαν ένα βίντεο με τον τενίστα να μιλά για την πανδημία, όσο έπαιζαν στιγμιότυπα από τις ξέφρενες διακοπές του στο Ντουμπάι!

Ράδιο Αρβύλα: Το δώρο από την κόρη του

Στη πρώτη εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα για το 2021, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το δώρο που πήρε από την κορούλα του για καλή επιτυχία. Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως «σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open».

Μάλιστα, η πρεμιέρα της εκπομπής για το νέο έτος, ήταν ιδιαίτερα φαντασμαγορική, καθώς έγινε με το τραγούδι «I will survive» σε σατιρικούς στίχους. Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, μαζί με τους συνεργάτες τους έκαναν είσοδο στο πλατό, με μαύρα κουστούμια και χόρεψαν μαζί με τους συνεργάτες τους, ερμηνεύοντας το «I will survive» στη δική τους εκδοχή.

Ράδιο Αρβύλα: Η σάτιρα στα ριάλιτι

Οι Κανάκης, Κιούσης, Σερβετάς και Παναγιωτόπουλος σατίρισαν τα realities, από το «Bachelor» (λέγοντας ότι ο Βασιλάκος θα έπρεπε να πήγαινε με καμιά πενηνταριά κοπέλες για να διαλέξει και παρομοιάζοντας την ελληνική τηλεόραση με περιττώματα), μέχρι το «Survivor», με τον Τριαντάφυλλο να «παραδέχεται» ότι κυκλοφορεί με τρύπιες κάλτσες επειδή έδωσε όλα τα λεφτά του για να ενισχύσει τη Νέα Δημοκρατία.

Ράδιο Αρβύλα: Η ιστορία της εκπομπής

Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στις 14 Απριλίου 2008 από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:45 και σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Στην εκπομπή συζητούνταν και διάφορα κοινωνικά θέματα όπως η αποποινικοποίηση της κάνναβης και η αστυνομική βία. Από τις 15 Μαΐου 2008 στην εκπομπή εντάχθηκε και ζωντανή μουσική, αρχικά στην έναρξη των εκπομπών και αργότερα στην λήξη.

Τον Οκτώβριο του 2008 επέστρεψε στην ίδια ώρα, αλλά πιο ανανεωμένη, με προσθήκες όπως η στήλη Top Επικαιρότητας (μια σειρά από βίντεο από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και από τις ειδήσεις που σχολιάζονταν από το πάνελ της εκπομπής) και τη στήλη με τα Ιντερνετικά (βίντεο που τηλεθεατές έστελναν στην εκπομπή κυρίως από το διαδίκτυο), που παρουσίαζαν η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μουστάκα.

Ράδιο Αρβύλα: Η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή του, η εκπομπή επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2009 λόγω καλών ποσοστών τηλεθέασης της προηγούμενης χρονιάς, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη δομή της. Με την έλευση της νέας χρονιάς, στις 4 Ιανουαρίου του 2010, η εκπομπή άλλαξε ώρα μετάδοσης και μετακινήθηκε στις 23:00 το βράδυ. Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου 2010-2011, η εκπομπή προβαλλόταν μόνο κατά τις 4 πρώτες μέρες της εβδομάδας, Δευτέρα έως Πέμπτη και τις Κυριακές. Τη σεζόν 2015-2016 η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23:15. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή προβαλλόταν μόνο 1 φορά ανά 14 ημέρες.

Από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, προβλήθηκε μόνο ένα επεισόδιο. Από τις 5 Μαρτίου 2018, η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00:15. Στις 21 Απριλίου 2018 προβλήθηκε ένα ειδικό επετειακό επεισόδιο για τα 10 χρόνια της εκπομπής. Όμως, εντάσεις μεταξύ των ιθυνόντων της εκπομπής και του καναλιού, οδήγησαν στο τέλος προβολής της εκπομπής στον ΑΝΤ1 και στη μετακίνησή της στον ΣΚΑΪ.

Ο 12ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου 2019 και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 27 Μαΐου 2019 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Παρόλα αυτά, συγκρούσεις με το κανάλι σχετικά με την προβολή του επόμενου κύκλου οδήγησαν στη λήξη του συμβολαίου με τον ΣΚΑΪ και την αναμενόμενη πρεμιέρα που έγινε στις 16 Μαρτίου 2020 στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube μέχρι τις 11 Μαΐου 2020 που έγινε η τελευταία εκπομπή.

Exit mobile version