Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού εξιτήριο – Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού με το μωρό
LIFESTYLE

Μπαλατσινού εξιτήριο – Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού με το μωρό

Μπαλατσινού εξιτήριο - Κικίλιας: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας οι οποίοι αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης από το μαιευτήριο

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βιώνουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Ανήμερα των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι έγινε έτσι μαμά για τέταρτη φορά. Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο των βορείων προαστίων και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι κατά την έξοδό του. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πόζαραν πιο ευτυχισμένοι από πότε κρατώντας στα χέρια τους το αγγελούδι τους.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Τζένη Μπαλατσινού της οποίας η σιλουέτα ήταν ιδιαίτερα κομψή, παρότι γέννησε πριν από μερικές μόνο ημέρες. Ο Κικίλιας junior που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, είναι το πρώτο παιδί του υπουργού Υγείας και το τέταρτο της Τζένης Μπαλατσινού η οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Νωρίτερα, η Τζένη Μπαλατσινού πόσταρε το μωρουδίστικο φορμάκι, που έγραφε «Kikilias Junior». Το φορμάκι μοιάζει περισσότερο με αθλητική φανέλα, μια αναφορά στο μπασκετικό παρελθόν του υπουργού Υγείας. «Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!», έγραψε η κ. Μπαλατσινού αποσπώντας αμέτρητα σχόλια.

Τζένη Μπαλατσινού Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού Βασίλης Κικίλιας

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις