Λιάγκας αντ1: Το σχόλιο της Λίτσας Πατέρα για την επιστροφή του

LIFESTYLE

Λιάγκας αντ1: Το σχόλιο της Λίτσας Πατέρα για την επιστροφή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Λιάγκας αντ1: Σαν βόμβα έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η ανακοίνωση του σταθμού που ανακοίνωσε την επιστροφή του παρουσιαστή.

12.01.2021 | 15:02

Σαν βόμβα έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η ανακοίνωση του σταθμού που ανακοίνωσε την επιστροφή του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα και τη νέα συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, το πρώην αντρόγυνο θα συνυπάρξει στον αέρα του “Πρωινού”, όπου “αναδείχθηκε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης”.

Γιώργος Λιάγκας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει “καλημέρα” μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό”. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της
πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το “μαζί” και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Γιώργιος Λιάγκας: Το σχόλιο της Λίτσας Πατέρα

Με χειροκρότημα ξεκίνησε τη σημερινή της σύνδεση με το Πρω1νό του ANT1 η Λίτσα Πατέρα, η οποία ανέφερε πως τα νέα της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή την χαροποίησαν ιδιαίτερα.

«Είμαι έτοιμη. Καλωσορίζω τα νέα μας! Πόσο καιρό λέω πως οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών κάτι πρέπει να γίνει πολύ σημαντικό αυτό τον καιρό; Όπως καταλαβαίνετε πιστεύω πάρα πολύ στους Διδύμους, πιστεύω πάρα πολύ στο χιούμορ τους και σε ό,τι λέει και είναι ενδιαφέρον και ασχολούμαστε όλοι. Εμένα με χαροποίησε πολύ αυτό, γιατί τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή τη χημεία που μπορεί να είναι εξαιρετική» σημείωσε η Λίτσα Πατέρα.

«Η δουλειά του αστρολόγου να ξέρετε ότι είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντική και υπεύθυνη. Δεν είναι μόνο τι βλέπεις, αλλά και πότε πρέπει να το πεις, πώς πρέπει να το πεις, που να σταματήσεις, τι να κάνεις, γιατί μπαίνεις μέσα στη ζωή του άλλου και ως ένα σημείο τον επηρεάζεις και αυτό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και θέλει πολύ σημαντική δουλειά η οποία να είναι συνδεδεμένη και με την ψυχολογία και με την μεταφυσική. Πρέπει να κάνεις καλό και όχι κακό» σημείωσε ακόμα η Λίτσα Πατέρα.

Exit mobile version