Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Ράντου συνέντευξη: «Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν»
LIFESTYLE

Ελένη Ράντου συνέντευξη: «Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν»

Ελένη Ράντου συνέντευξη: Η ηθοποιός που επιστρέφει στην ΕΡΤ μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη τόσο για τη νέα σειρά «Ζακέτα να πάρεις» όσο και για θέματα προσωπικά και επαγγελματικά.

Η Ελένη Ράντου χωρίς καμία αμφιβολία είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Καταξιωμένη, με πολλές επιτυχίες συνεχίζει μέχρι σήμερα να ξεδιπλώνει το ταλέντο της. Αυτή τη φορά τράβηξε τα βλέμματα με μια της συνέντευξη. Η ηθοποιός που επιστρέφει στην ΕΡΤ μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη τόσο για τη νέα σειρά «Ζακέτα να πάρεις» όσο και για θέματα προσωπικά και επαγγελματικά.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς δεν είχε σκεφτεί να ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς σε νεαρή ηλικία έβλεπε τον εαυτό της να ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα ή να γίνεται μεταφράστρια. Η Ελένη Ράντου μίλησε επίσης και για την απόφασή της να γίνει θιασάρχης στο θέατρο «Διάνα», ένα τόλμημα που όσο δύσκολο κι αν ήταν στην αρχή την αποζημίωσε στο μέγιστο.

Άλλο επαγγελματικά, άλλο προσωπικά… Στη δουλειά της τα δίνει όλα και είναι πάντα απαιτητική για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην προσωπική της ζωή, όμως, δεν είχε την επιτυχία που απόλαυσε στα επαγγελματικά.

«Είμαι απαιτητική και στις σχέσεις μου αλλά εκεί είναι πιο ζόρικο. Οι απαιτήσεις στη δουλειά φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν. Δεν έχεις αποτέλεσμα. Δεν είχα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις τη μισή αποτελεσματικότητα που είχα στη δουλειά μου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους ανθρώπους τους χάνεις. Φεύγουν γιατί δεν αντέχουν τόσο απαιτητικούς ανθρώπους γύρω».

Ελένη Ράντου: Σειρές που αγαπήσαμε

Η Ελένη Ράντου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά ”Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο ρόλος της την καταξίωσε και την έκανε πολύ αγαπητή στο κοινό. Η Ελένη Βλαχάκη έχει στοιχειώσει τα μεσημέρια και τα Σαββατοκύριακα του μέσου Έλληνα τηλεορασάκια. Μετά από δισεκατομμύρια επαναλήψεις, η σχέση μας με αυτή τη σειρά του ΑΝΤ1 ακροβατεί σ’ ένα σκοινί αγάπης – μίσους. Παρ’ όλ’ αυτά η Ελένη Ράντου δημιούργησε το 1998 μια πολύ δυναμική, αλλά ταυτόχρονα βαθιά ευαίσθητη, λαϊκή ηρωίδα, με μεγαλύτερο προσόν και ταυτόχρονα ελαττωμά της, τον αυθορμητισμό της. Δεν είναι τυχαία ένα από τα σίριαλ που θα θυμόμαστε για πάντα.

Ελένη Ράντου: Σαββατογεννημένες

Η Μπία Μπέκου, ή πύραρχος Βερόνικα, έχει επιλέξει να αντιμετωπίσει την κατεστραμμένη ερωτική της ζωή και την όχι και τόσο ικανοποιητική επαγγελματική της πορεία, φορώντας το προσωπείο της αφέλειας και της χαζομάρας. Η σύμπραξη Γιώργου Καπουτζίδη – Ελένης Ράντου, είχε σαν αποτέλεσμα μια ηρωίδα στο πρόσωπο της οποίας είδαμε όλες, μια φάση της ζωής μας.

Ελένη Ράντου: Εργαζόμενη Γυναίκα

Μια από τις πιο φεμινιστικές σειρές που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση σε σενάριο Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, μας χάρισε δεκαεπτά επεισόδια, με το πρώτο – κατά την ταπεινή μου γνώμη – να ξεχωρίζει όλων. Η Υβόννη αφήνει τη χλιδή και τον πολυτελή τρόπο ζωής της στα βόρεια προάστια, επειδή ερωτεύτηκε τον υπάλληλο ενός φαστφουντάδικου. Υιοθετεί τις συνήθειες του πιο ταπεινού lifestyle και μαθαίνει με τον σκληρό τρόπο ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα.

Ελένη Ράντου: Πώς την ”έριξε” ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Στη γνωριμία και τη σχέση της Ελένης Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είχε αναφερθεί ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στo Mega. Ο δημοσιογράφος είχε πει ότι αρχικά η ηθοποιός δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν «ροκάς και μαλλιάς»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνος πολιορκούσε την ηθοποιό αρκετό καιρό. Ταυτόχρονα η Αθηναΐδα Νέγκα σημείωσε πως η Ελένη Ράντου έκανε πολλά προκειμένου να εντυπωσιάσει με την σειρά της τον τραγουδιστή. «Ήθελα να αισθάνεται πως δεν είμαι μόνο μια ηθοποιός, αλλά έχω οντότητα», είχε πει σε συνέντευξη της.

Πώς όμως ο τραγουδιστής κατάφερε να την “κατακτήσει”; Ένα τηλεφώνημα φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όπως είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, στην πρώτη τους βραδιά μαζί, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έσπευσε να τηλεφωνήσει στον πατέρα του για να ειδοποιήσει πως δεν θα γυρίσει σπίτι και να μην ανησυχήσει. Η Ελένη Ράντου τον κοίταξε έκπληκτη και εντυπωσιάστηκε από αυτήν την κίνηση του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις