Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Δαλιάνη γιος: Το απίθανο νέο κρεβάτι του
LIFESTYLE

Αγγελική Δαλιάνη γιος: Το απίθανο νέο κρεβάτι του

Αγγελική Δαλιάνη γιος: Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της ο οποίος αποχωρίστηκε την παιδική του κούνια.

Η Αγγελική Δαλιάνη είναι μα ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές. Χωρίς αμφιβολία έγινε ευρέως γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, στην κωμική-δραματική σειρά Μαρία η άσχημη. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της, το οποίο όμως είχε γεννηθεί πρόωρα στον 8ο μήνα. Ο μικρός Νικήτας όμως συνεχίζει να μεγαλώνει χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της ο οποίος αποχωρίστηκε την παιδική του κούνια. Έφτασε η ώρα λοιπό για τον μικρό Νικήτα να κοιμηθεί σε κανονικό κρεβάτι. Το «κανονικό» είναι υποκειμενικό, καθώς το νέο κρεβάτι του μικρούλη είναι πραγματικά απίθανο! Όπως είδαμε στη νέα ανάρτηση της τρυφερής μανούλας, πρόκειται για ένα κρεβάτι – ξύλινο δεντρόσπιτο. Έχει σκεπή, σκαλιά, παράθυρα και φωτάκια! Ο Νικήτας είναι ξετρελαμένος και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπό του.

Αγγελική Δαλιάνη γιος

Αγγελική Δαλιάνη: Η πρόωρη γέννα

Η Αγγελική Δαλιάνη είχε μιλήσει στο παρελθόν για την πρόωρη γέννα που είχε στο δεύτερο παιδί της και όπως είχε πει είχε τρομάξει αρκετά. «Τελείως ξαφνικά στον έβδομο μήνα κι εκεί που είχα τελειώσει την δουλειά κι είχα ηρεμήσει, έσπασαν τα νερά, πήγαμε στο μαιευτήριο και μετά από κάποιες ώρες γεννήθηκε ο μικρός. Γύρω στον ενάμιση μήνα μπήκε στην θερμοκοιτίδα αλλά το καλό σε αυτή την υπόθεση ήταν ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλο μωρό από την κοιλιά και γεννήθηκε τον έβδομο μήνα παραπάνω από τα κανονικά κιλά, 2 κιλά. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω περάσει στην ζωή μου γιατί γυρνάς στο σπίτι χωρίς το μωρό και πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να το έχεις. Προσπαθούσα και να αντλήσω γάλα και το πήγαινα δύο φορές την ημέρα στο μαιευτήριο. Όλο αυτό είχε άγχος, κούραση και λειτούργησε αρνητικά. Όσο δεν είχα πολύ γάλα, αγχωνόμουν.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις