Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Τρία …χρωστούμενα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Τρία …χρωστούμενα

Πρέμιερ λιγκ - προαναγγελία: Με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα αγγλικά γήπεδα, εκτός έδρας Εβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην αγγλική Πρέμιερσιπ απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπέρνλι. Αμφότερες πέρασαν στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Αλλά όσο η Μπέρνλι έπαιξε κορώνα γράμματα την πρόκρισή της τα πέναλτι με την ΜΚ Ντονς, η Γιουνάιτεντ με εντελώς εναλλακτική σύνθεση προκρινόταν 1-0 κόντρα στην Γουότφορντ. Πολλά τα προβλήματα απόψε για τους γηπεδούχους και σε όλες τις γραμμές, τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ θα έχει “φρέσκα πόδια” και μόνο γνωστά προβλήματα στο απουσιολόγιο.

Η Γουλβς υποδέχεται την Έβερτον. Αμφότερες προκρίθηκαν οριακά στο κύπελλο κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας και Ρόδεραμ αντίστοιχα. Με γνωστά προβλήματα θα παραταχθούν και οι δύο, αλλά η απουσία του Κάλβερτ Λιούιν πονάει περισσότερο την Έβερτον, αφού είναι ο πρώτος σκόρερ της με 11 τέρματα.

Πρέμιερ λιγκ – προαναγγελία: Στο “Μπράμαλ Λέιν”

Στο “Μπράμαλ Λέιν” τέλος, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Νιούκαστλ. Οι “λεπίδες” κέρδισαν στο κύπελλο 3-2 την Μπρίστολ Ρόβερς, και αυτό ήταν το πρώτο επιτυχές παιχνίδι τους μετά από έξι μήνες. Στο πρωτάθλημα παραμένουν δίχως νίκη. Η Νιούκαστλ που δεν είναι στην καλύτερή της φόρμα, κύπελλο αποκλείστηκε 2-0 στην παράταση από την Άρσεναλ. Μολαταύτα στο πρωτάθλημα παρουσιάζει σταθερά καλύτερη εικόνα. Πάγια πολλά (και σημαντικά) τα προβλήματα της Σέφιλντ, ενώ μόνο γνωστές απουσίες (και διαχειρίσιμες από τον κόουτς Μπρους) περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα της Νιούκαστλ.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις