Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε πρώτη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε πρώτη!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 στην Μπέρνλι, πέρασε μόνη πρώτη - Η Έβερτον 2-1 στη Γουλβς, η Σέφιλντ πρώτη νίκη 1-0 τη Νιούκαστλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Θριαμβευτικά πέρασε από το “Μολινό” η Εβερτον. Κέρδισε 3-1 την Γουλβς και πέρασε 4η, ισόβαθμη με την τρίτη της κατάταξης Λέστερ. Μπήκε δυνατά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Ιβόμπι, αλλά σύντομα το ματς ισορρόπησε ξανά. Η Γουλβς με τον Ρούμπεν Νέβες ισοφάρισε στο 14’ και το ματς κύλησε στην κόψη του ξυραφιού. Τα πάντα, όμως, κρίθηκαν στο 77’, όταν ο Κιν έλυσε το γόρδιο δεσμό και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο “Μπράμαλ Λέιν” η Σέφιλντ έκανε το δικο της ποδαρικό στις νίκες. Για πρώτη φορά φέτος έφυγε νικήτρια από το γήπεδο, με το 1-0 κόντρα στη Νιούκαστλ να της δίνει μια βαθμολογική ανάσα. Μολονότι είναι πίσω στη βαθμολογία, πάλεψε και παλεύει κάθε ματς και αυτή τη φορά δικαιώθηκε. Βοηθούμενη και από το ότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το πρώτο μέρος (αποβολή του Φρέιζερ στη Νιούκαστλ). Το γκολ που χάρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στη Σέφιλντ, πέτυχε με πέναλτι ο Σαρπ στο 73’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πρωτιά για τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με το τρίποντο από την έδρα της Μπέρνλι, όχι τόσο εύκολα όσο θα περίμενε κανείς. Οι αλλαγές του κυπέλλου έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι θα έχει ευκολότερο έργο, όμως η ψυχωμένη Μπέρνλι αντιστάθηκε σθεναρά. Κράτησε τη Γιουνάιτεντ στο “0” για 71 λεπτά, όμως τότε μίλησε ο Πογκμπά, που καθάρισε το ματς από ασίστ του Ράσφορντ.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις