Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – Σιαμπάνης: Αγωγή 250.000 €
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – Σιαμπάνης: Αγωγή 250.000 €

Αρης - Σιαμπάνης: Στράφηκε κατά ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση ο νεαρός γκολκίπερ - Τι λένε για …συγκοινωνούντα δοχεία από πλευράς δικεφάλου

ΑρηςΣιαμπάνης: Μπορεί καταγγελία απόπειρας δωροδοκίας, του Μάριου Σιαμπάνη κατά του ΠΑΟΚ να μην έχει οδηγήσει πουθενά ακόμα, όμως λήξασα ως υπόθεση δεν είναι. Ο νεαρός γκολκίπερ του Άρη και πρώην του Ολυμπιακού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε αγωγή κατά του ΠΑΟΚ. Κάποιους τους ξένισε η επιλογή της χρονικής στιγμής, μία μέρα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Από τον δικέφαλο πάντως άφηναν σαφή υπονοούμενα για υποκίνηση του άλλοτε τερματοφύλακα των Πειραιωτών.

Ο τερματοφύλακας των κίτρινων ζητά αποζημίωση 250.000 ευρώ με εναγόμενους τόσο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και τον αντιπρόεδρο της Μάκη Γκαγκάτση. Η αγωγή επιδόθηκε σήμερα Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ. Από τον ΠΑΟΚ επισήμαιναν, πάντως, ότι η νομική εκπρόσωπος του Σιαμπάνη είναι η Ασπα Σουλούκου. Η τελευταία είναι αδερφή της Λίνας, γενικής διευθύντριας των ερυθρολεύκων. Επισήμαιναν πάντως ότι έχουν προχωρήσει και οι ίδιοι τις νομικές τους ενέργειες και σύντομα Σιαμπάνης, Άρης και Ολυμπιακός θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Αρης – Σιαμπάνης: Τι λέει ο ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του Ολυμπιακού αποφεύχθηκε να γίνει το παραμικρό σχόλιο. Την ίδια τακτική τήρησε και η ΠΑΕ Άρης, ενώ από τον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. “Επιβεβαιώνονται οι θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων. Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000 € στον πάγκο του Άρη. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή. Να μείνουν συντονισμένοι” λέγανε οι ΠΑΟΚτσήδες.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις