Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 11/1 – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 11/1 – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 11/1 - ασυλία: Με αγώνισμα ασυλίας ξεκινάει η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ – Αγωνία για την Κάτια Ταραμπάνκο

Τι λένε τα spoiler για σήμερα; Σκληρό reality για έναν έχει γίνει από πολύ νωρίς το Survivor, που κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο. Πρωταγωνιστές, χωρίς αντίλογο, είναι σίγουρα οι Μαχητές, που καταφέρνουν με περίσσιο πάθος και αξιοζήλευτη προσήλωση να κερδίζουν συνέχεια τα αγωνίσματα. Οι Διάσημοι, πολύ πιο αδύναμοι, έχουν πάρει μόλις δύο νίκες μέχρι τώρα, σε παιχνίδια που δεν απαιτούσαν φυσικές και σωματικές ικανότητες. Κάπως έτσι, μένουν συνέχεια με τις καρύδες στο χέρι, ενώ οι Μαχητές απολαμβάνουν ασυλίες και διάφορα εδέσματα. Ακόμα και η βοήθεια που δέχονται οι Διάσημοι από την παραγωγή του Survivor είναι ανούσια, αφού η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βοηθήσει σημαντικά, ενώ περιμένουμε να δούμε και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Από την άλλη, η Ασημίνα Ιγγλέζου δίνει πράγματα στους Μαχητές και η πλάστιγγα έχει γείρει κατά πολύ στην πλευρά τους, με αποκορύφωμα το 10-2 στο επεισόδιο της Κυριακής.

Χθες, οι ομάδες έπρεπε να μαζέψουν νερό σε κουβά και να γεμίσουν νερό μία σωλήνα για να μπορέσουν να πάρουν ένα μπαλάκι. Μετά θα έπρεπε με χειρουργική ακρίβεια να ανεβάσουν το μπαλάκι σε μία κατασκευή και να μπει σε μια τρύπα ψηλά, αποφεύγοντας άλλες τρύπες πιο χαμηλά. Οι Διάσημοι ζορίστηκαν και στο τελικό στάδιο της δοκιμασίας φάνηκε να μην τα καταφέρνουν καθόλου, κερδίζοντας μόνο δύο φορές. Το σκορ έληξε 10-2 υπέρ των Μαχητών που το ηθικό τους δεν κάμφθηκε από τις μεταξύ τους εντάσεις. Οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έπαθλο φαγητού με λαχταριστά τυροπιτάκια με γέμιση κοτόπουλου.

survivor spoiler
Survivor: Στο στόχαστρο η Κάτια

Οι Διάσημοι στερήθηκαν και την Κάτια, που μεταφέρθηκε προληπτικά σε κλινική μετά από αδυναμία. Μετά την ήττα των Διασήμων αρκετοί ήταν οι παίκτες που σχολίασαν ότι η απουσία της δυσκόλεψε την ομάδα, μιας κι είναι μία πολύ καλή παίκτρια, με τον Γιώργο Κοψιδά να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός. Αυτό δεν άρεσε καθόλου τόσο στην Άννα Μαρία Βέλλη όσο και στον Περικλή Κονδυλάτο που ανέφεραν να είναι καλά η κοπέλα και να επιστρέψει αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν είναι καλή παίκτρια. Μάλιστα ο τελευταίος δήλωσε ότι του έκανε εντύπωση που η Κάτια κρατιέται ακόμα σε φόρμα κι ότι μέχρι πριν λίγο ήταν καλά ενώ λίγο πιο μετά είχε κατάπτωση.

Survivor 2021 | Περικλής εναντίον Κάτιας

Survivor spoiler: Μπαίνει ο Ξιαρχό;

Ο Τάσος Ξιαρχό, αν λύσει ένα ζήτημα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, θα είναι ο επόμενος Διάσημος του Survivor. Ο ίδιος δήλωσε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ: «Συζητήσαμε, είναι πολύ θετικοί στο να μπω κι εγώ είμαι πολύ θετικός, θέλω να δω κάποια διαδικαστικά θέματα αν μπορώ να φύγω. Είναι ένα θέμα γύρω από τον στρατό. Τα χρήματα είναι πάνω κάτω αυτά που έχουν ακουστεί». Όταν ρωτήθηκε για την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή. Δεν την ξέρω, ενώ ξέρω πολύ κόσμο. Δεν ξέρω ποιος την προώθησε και παίρνει τόσα πολλά χρήματα».

Όσο για την Κάτια Ταραμπάνκο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Κάτια θα κάνουμε ένα χωριό μόνοι μας. Θα περάσει τέλεια μαζί μου». «Είχα πάει στο Survivor πριν από 3 χρόνια σαν άσημος. Είχα βγει τρίτος σε 50 άτομα, αλλά δεν με πήραν γιατί ήμουν μινιόν», αποκάλυψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Survivor spoiler: Και ο Γιάννης Βαρδής!

Την αποκάλυψη για το Survivor έκανε μέσω τηλεφωνικής συζήτησης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός. Την ώρα που παιζόταν στην πρωινή ραδιοφωνική το τραγούδι του Γιάννη Βαρδή «5 λεπτά ακόμα», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε ευθέως τον Γιώργο Λιανό αν ο γνωστός τραγουδιστής θα ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων. Με την απάντηση του ο Γιώργος Λιανός  επιβεβαίωσε πως ο Γιάννης Βαρδής έχει δεχθεί πρόταση από την Acun Media για να ενταχθεί στο ριάλιτι επιβίωσης και είναι σε συζητήσεις…

Survivor spoiler διαρροή 11/1 – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Σήμερα Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Οι ομάδες έχουν χωριστεί εσωτερικά σε υποομάδες και οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες είναι καθημερινότητα.  Θα δούμε ένα πολύ σκληρό αγώνισμα, το οποίο θα κρίνει και την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Είναι ένα αγώνισμα που το έχουμε δει και σε προηγούμενες σεζόν του παιχνιδιού και το οποίο απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη, στρατηγική και ένταση.

Μαχητές και Διάσημοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, αφού καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει παίκτη. Ειδικότερα οι Διάσημοι που έχουν δει αρκετά μέλη τους να αποχωρούν από το Survivor, με τελευταία την Αγγελική Λάμπρη.  Οι γραμμές ανοίγουν απόψε και το κοινό θα πρέπει να επιλέξει τον αγαπημένο του παίκτη ή παίκτρια από τη χαμένη ομάδα. Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει από το νοσοκομείο στα αγωνίσματα όμως μία νέα αδιαθεσία ανησυχεί ξανά τους συμπαίκτες της.

Survivor Spoiler – Αποκλειστικό 11/01/2021

Survivor spoiler διαρροή 11/1 – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Διάσημοι δεν θα τα καταφέρουν ούτε απόψε! Νικητές στο αγώνισμα θα είναι οι Μαχητές, ενώ οι Διάσημοι θα φάνε κι άλλη ήττα και δυστυχώς… μόνο αυτό. Μάλιστα, λίγο αργότερα στο συμβούλιο θα έχουν πάλι κακή διάθεση, καθώς θα πρέπει να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση!

Survivor 11/1

Survivor LIVE 11/1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις