Μαρία Κίτσου σύντροφος: Με ποιον έχει σχέση η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες»

LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου σύντροφος: Με ποιον έχει σχέση η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Μαρία Κίτσου σύντροφος: Η Μαρία Κίτσου κατάφερε να «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών και να τους καθηλώσει με την ερμηνεία της στη σειρά «Αγριες Μέλισσες».

11.01.2021 | 19:15

Η Μαρία Κίτσου κατάφερε να «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών και να τους καθηλώσει με την ερμηνεία της στη σειρά «Αγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός, που έχει τιμηθεί με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη το 2012, γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία μέσα από τις «Αγριες Μέλισσες», που σαρώνουν στην τηλεθέαση και αποθεώνονται από τους τηλεθεατές τόσο για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, όσο και για τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία. Η πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου, που έγινε ευρέως γνωστή ως «Μαρία Πολυδούρη» στη σειρά «Καρυωτάκης», κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Είναι από τους ηθοποιούς που μέχρι πριν δυο χρόνια γνώριζαν μόνο οι θεατρόφιλοι. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου έγιναν αμέσως γνωστοί σε όλους από την στιγμή που βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 η επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η «Ελένη» και ο «Λάμπρος» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο με τον «έρωτά» τους στο Διαφάνι, αλλά και με τη χημεία τους η οποία ήταν έκδηλη από το πρώτο πλάνο. Κανείς βέβαια δεν είχε φανταστεί πριν ενάμιση χρόνο, ίσως ούτε οι ίδιοι, ότι ο ερωτάς τους θα βγει και εκτός πλατό.

Κανείς από τους συνεργάτες τους δεν ξενίστηκε παρακολουθώντας τον Δημήτρη να φεύγει συχνά-πυκνά με τη μηχανή του στο τέλος των γυρισμάτων και στην πίσω θέση της να κάθεται η Μαρία. Μια απολύτως φυσιολογική συνήθεια μεταξύ δυο συνεργατών. Ούτε φυσικά έκανε σε κάποιον εντύπωση πως οι δυο τους «ανέβαζαν» στους λογαριασμούς τους στα σόσιαλ μίντια κοινά τους βίντεο είτε από βόλτες, είτε απλά να βρίσκονται μαζί και να το κοινοποιούν. Άλλωστε όλοι διέκριναν την τρυφερή σχέση, η οποία θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας φιλίας. Οι πρώτοι ψίθυροι ξεκίνησαν το καλοκαίρι όταν οι δυο τους έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο, αδιαφορώντας για τις φήμες που φούντωσαν. Λίγο καιρό αργότερα, η Μαρία Κίτσου δήλωνε:

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει η στάση του για τη ζωή, η στάση του για την τέχνη, είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με τρομερή ευγένεια και ευαισθησίες. Τώρα, ταμπέλες, το ένα, το άλλο, δεν με αφορούν καθόλου. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε. Νιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα και κολλήσαμε έτσι».

Μαρία Κίτσου: Οι εξετάσεις στο Εθνικό και τα παιδικά χρόνια

Η Μαρία Κίτσου είναι ηθοποιός ή καλύτερα θεατρίνα, παλαιάς κοπής. Ένα κράμα ευαισθησίας, πάθους, πείσματος και δύναμης. Σαν την Ελένη, την ηρωίδα της στις «Αγριες Μέλισσες», την νέα καθημερινή σειρά του Αντέννα. Κατάγεται από την Σμύρνη, την Μάνη και τα Καλάβρυτα. Ζει στα Εξάρχεια. Και είναι Λέων. Η Μαρία Κίτσου έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις εξετάσεις που έδωσε για να μπει στο Εθνικό. ”Ήταν η τελευταία μου ευκαιρία, γιατί ήμουν 24 ετών. Οι γονείς μου, επειδή είχα ήδη περάσει στο Πανεπιστήμιο, δεν αντέδρασαν. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν εύκολα. Ο πατέρας μου πέθανε την παραμονή της πρώτης μου πρεμιέρας στο Εθνικό με την Πειραματική Σκηνή. Ηταν ο “Ηλίθιος” του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού. Ανήμερα ήταν η κηδεία του… Αδιανόητο.

Με θυμάμαι να βγαίνω στην σκηνή, να παίζω, και μετά να καταρρέω. Με κρατούσαν στα χέρια… Με βοήθησε πολύ το θέατρο για να το παλαίψω όλο αυτό. Ημουν συγκροτημένη από μικρή.
Από την Σχολή πέρασα αμέσως στην δουλειά. Αισθάνθηκα ότι αυτός είναι ο χώρος μου. Μετά, το ένα έφερνε το άλλο, αλλά με πολλή δική μου δουλειά. Αλίμονο, ξέρω ότι έχω κάτι μέσα μου, ότι έχω κάτι να δώσω και να πω, κάτι να αγγίξω τον κόσμο, αλλιώς δεν θα με αφορούσε αυτή η δουλειά. Δεν είναι θέμα ναρκισσισμού για μένα. Δεν ψάχνω την δημοσιότητα, με πιάνει κρύος ιδρώτας. Είμαι ευγνώμων με το χειροκρότημα και τα καλά λόγια, αλλά νοιώθω αμήχανα. Δεν ξέρω γιατί. Ισως γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει εγώ να πω ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να δώσω».

Exit mobile version