Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωστόπουλος Ντουμπάι: Το μήνυμα στήριξης από την Ντενίση
LIFESTYLE

Κωστόπουλος Ντουμπάι: Το μήνυμα στήριξης από την Ντενίση

Κωστόπουλος Ντουμπάι: Η γνωστή ηθοποιός τάσσεται υπέρ του πρώην εκδότη και απέναντι σε αυτά που γράφονται για εκείνον τον τελευταίο καιρό

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το ταξίδι του στο Ντουμπάι έχει σηκώσει θύελλες, ενώ πολλοί σπεύδουν να τον στηρίξουν, μία από αυτές και η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να λάβει το μέρος του πρώην εκδότη στην μάχη που δίνει με τον Τύπο σχετικά με το ταξίδι του στο Ντουμπάι. Στην δήλωση της δε, τον στηρίζει πλήρως για τα σχόλια που δέχεται.

Στην ανάρτηση της, η Μιμή Ντενίση παίρνει φανερά το μέρος του Πέτρου Κωστόπουλου, τονίζοντας την σχέση που έχουν όλα αυτά τα χρόνια και λέγοντας ότι όπως εκείνος είχε λάβει το μέρος της σε επιθέσεις που γίνονταν προς το μέρος της, έτσι και εκείνη παίρνει το μέρος του και τον στηρίζει, τόσο για όσα ακούγονται για τον ίδιο, όσο και για την Κατερίνα Λιόλιου, ενώ τονίζει ότι το να γρονθοκοπάει κάποιος τους ανθρώπους σε μία δύσκολη τους στιγμή, τον χαρακτηρίζει.

Όλη η ανάρτηση

Σε ανάρτηση της, η Μιμή Ντενίση στηρίζει τον Πέτρο Κωστόπουλο σχετικά με το ταξίδι στο Ντουμπάι και την απάντηση του στα δημοσιεύματα και τα σχόλια που έχουν γραφεί.

«Η κακία στο διαδίκτυο πραγματικά με ξεπερνά!! Άλλο να κρίνεις να διαφωνείς να επικρίνεις κι άλλο να βγάζεις κακία και μίσος. Αναφέρομαι σε σχόλια που διάβαζα για τον Πέτρο Κωστόπουλο… Σχόλια εξευτελιστικά και υβριστικά κι όχι μόνον για εκείνον αλλά και για την κοπέλα που είναι μαζί του!!!!! Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι φυσικό να εκφράζει ο καθένας την άποψη του. Από την άλλη ισχύει το ..δρυός πεσούσης.. βλέπω άτομα που ευεργετήθηκαν απ’ αυτόν να του επιτίθενται… κι επειδή ξέρω καλά πόσοι επί χρόνια παρακαλούσαν να μπουν σε μια γωνίτσα στα έντυπα του δεν μπορώ να μην μιλήσω για τότε. Προσωπικά έκανα δεκάδες εξώφυλλα στα περιοδικά του και κάθε παράσταση μου την στήριζε..

Έπαιρνε θέση δημόσια όταν μου έκαναν άδικες επιθέσεις όπως και για πολλούς άλλους… ξέρω πως πλήρωνε πλουσιοπάροχα τους συνεργάτες του… κι έβγαλε μια σειρά καλών δημοσιογράφων που σήμερα διαπρέπουν… Η μισή Ελλάδα χρεωκόπησε. Μαζί κι ο Πέτρος και προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή του… όποια λάθη έκανε τα ξέρει ο ιδιος..μην τον βγάλουμε όμως και υπεύθυνο για ότι στραβό έχει γίνει στην Ελλάδα… Εγώ θυμάμαι πάντα ότι καλό μου έχει κάνει κάποιος κι αν χρειαστεί είμαι εκεί να του δώσω χέρι βοηθείας…Το να γρονθοκοπούμε τους ανθρώπους σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους εμάς χαρακτηρίζει» έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις