Κάτια Ταραμπάνκο καταγωγή: Από πού είναι η παίκτρια του Survivor, η αγάπη για την Ελλάδα

LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο καταγωγή: Από πού είναι η παίκτρια του Survivor, η αγάπη για την Ελλάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Κάτια Ταραμπανκό καταγωγή: Το μοντέλο είχε μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καταγωγή της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την ηλικία της, για την οποία είχε γίνει πολύ συζήτηση. 

11.01.2021 | 15:40

Την Κάτια Ταραμπάνκο την βλέπουμε καθημερινά να δίνει αγώνα… επιβίωσης στο Survivor 4 και να «μάχεται» για την ομάδα των Διάσημων κόντρα στου Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο. Είναι χωρίς καμία αμφιβολία η καλύτερη παίκρια των διάσημων αφού καταφέρνει να κερδίσει τα περσσότερα αγωνίσματα. Ωστόσο, επειδή το Survivor είναι ομαδική διαδικασία δεν έχει σημασία μόνο η καλή επίδοση της Κάτιας αλλά ολόκληρης της ομάδας κάτι που δεν συμβαίνει αφού οι Μαχητές κερδίζουν τα περισσότερα αγωνίσματα. Μάλιστα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας για την καταγωγή της. Η Κάτια Ταραμπανκό, η μία από τις δύο νικήτριες του φετινού GNTM και μία εκ των διασήμων στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και την Τζώρτζια Γεωργίου. Το μοντέλο είχε μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καταγωγή της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την ηλικία της, για την οποία είχε γίνει πολύ συζήτηση.

«Η ζωή μετά το GNTM είναι διαφορετική. Περπατάς στον δρόμο και ακούς το όνομά σου. Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο ή Κάτια Ταραμπανκό;

Τον Μάρτιο του 2020 η Κάτια Ταραμπάνκο είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”THE 2NIGHT SHOW” μαζί με τον τότε σύντροφό της, Γιώργιο Λάγιο. Εκεί ο παρουσιαστής πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη με τους δύο καλεσμένους του, ρώτησε την Κάτια Ταραμπάνκο, για το πώς είναι ο σωστός τρόπος που θα πρέπει να τονίζουμε το επίθετό της. Η Κάτια έδωσε την απάντηση και ξεκαθάρισε τι ισχύει. Συγκεκριμένα είπε ”κανονικά είναι Ταραμπανκό, στην Ελλάδα όμως το λένε Ταραμπάνκο. Δεν με πειράζει, πείτε το όπως θέλετε”.

Exit mobile version