Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Βέλλη – Πέτρος Κωστόπουλος: Η συνεργασία που δεν έγινε ποτέ και η αποχώρηση
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Βέλλη – Πέτρος Κωστόπουλος: Η συνεργασία που δεν έγινε ποτέ και η αποχώρηση

Άννα Μαρία Βέλλη - Πέτρος Κωστόπουλος: Η παρουσιάστρια και vlogger Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει στην «Φωλιά των Κου Κου» στο Star για τη διαφωνία που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον αέρα της εκπομπής «Όλα Λάθος».

Το Survivor επέστρεψε και έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Διάσημοι και μαχητές έχουν ριχτεί στους στίβους μάχης και παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου. Ένα από τα πρόσωπα, που καταφέρνει να μην αγωνίζεται και να μη βγαίνει υποψήφια είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή youtuber-ηθοποιός ανήκει στην ομάδα των Διάσημων και μέχρι στιγμής δεν έχει εντυπωσιάσει με τις αθλητικές της επιδόσεις. Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε απασχολήσει στο παρελθόν και είχε τραβήξει τα φώτα για την συνεργασία που επρόκειτο να γίνει τότε με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια και vlogger Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει στην «Φωλιά των Κου Κου» στο Star για τη διαφωνία που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον αέρα της εκπομπής «Όλα Λάθος» του Open TV. Πολλά γράφτηκαν για την παρεξήγηση που συνέβη στον αέρα της εκπομπής και η Άννα Μαρία Βέλλη έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η διαφωνία τους δεν είχε να κάνει με την εκπομπή: «Δεν ωρύομαι και δεν φωνάζω. Με τον Πέτρο Κωστόπουλο διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή.

Δεν ξέρω πώς βγήκε όλο αυτό για την καρέκλα. Εγώ έκανα ένα αστείο στο διάλειμμα, ο Πέτρος μου είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και είναι μια φράση που εμένα προσωπικά μου ανάβει τα μηνίγγια, είναι εντελώς ρατσιστικό σαν σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι, το συζητήσαμε μετά, ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, συμφωνήσαμε και όλα καλά. Τώρα, ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου… Δεν άλλαξε. Τα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά».

Άννα Μαρία Βέλλη: Ποια είναι η youtuber – ηθοποιός που μπήκε στο Survivor

Η AmiYiami ή αλλιώς Άννα Μαρία Βέλλη είναι μοναχοπαίδι, που γεννήθηκε στη Σίφνο και σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε τον στίβο. Μετά από λίγα χρόνια, οι γονείς της πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Θεσσαλονίκη, για να δώσουν στην Άννα Μαρία την ευκαιρία να κάνει αυτό που αγαπάει. Το στάδιο του στίβου έγινε το δεύτερο σπίτι της και μετά από σκληρή προπόνηση κατέκτησε πολλά μετάλλια και διακρίσεις στο μήκος και στο ύψος με την ομάδα του Ηρακλή.

Μετά το λύκειο σταματά τον πρωταθλητισμό, περνά στη σχολή Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά ξαφνικά με έναν μαγικό τρόπο μπαίνει στην ζωή της η μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. Παίρνει πτυχίο υποκριτικής από την σχολή της Δήμητρας Χατούπη και πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις.

«Πρωταθλητισμό έκανα στην ομάδα του Ηρακλή, αλλά τα είδα λίγο σκούρα τα πράγματα. Έκανα άλμα εις μήκος, εξαιτίας ύψους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Πάντα, όμως, μου άρεσε και το θέατρο. Ήμουν πολύ δημιουργική σε αυτό το κομμάτι. Με άγχωσε που ο πρωταθλητισμός είναι πολύ σκληρός και ήθελε τρομερές θυσίες. Πήγα στη μαμά μου και της είπα ας το αφήσουμε εδώ. Δεν το μετάνιωσα καθόλου», αναφέρει η γνωστή vlogger στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Άννα Μαρία Βέλλη: Τα βίντεο στο netwix

Το 2013, παρουσιάζει την ιντερνετική εκπομπή «Ζήτα μου ό,τι θες» στο Netwix και παράλληλα ετοιμάζεται να περάσει από δοκιμαστικό για την εκπομπή «Όλα» του ΑΝΤ1. «Την ημέρα που αποφοίτησα από τη δραματική σχολή χτυπάει το τηλέφωνο. Μια αντρική φωνή μου λέει ότι είναι ο Βαγγέλης Περρής και θα ήθελε να κάνω δοκιμαστικό για το «ΟΛΑ μπιπ». Είμαι σίγουρη ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Ήμουν διστακτική. Ξέρεις γιατί; Φοβόμουν τις κριτικές. Το συζήτησα κυρίως με τον εαυτό μου και κατέληξα να πω το “ναι”», τονίζει σε άλλη συνέντευξή της.

Μπαίνοντας στον digital κόσμο σκέφτεται να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Το AmiYiamiTube είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στην Ελλάδα, με περισσότερους από 250.000 subscribers. Αν γίνεις μέλος στο κανάλι της, θα δεις πολλά σκετσάκια, χιουμοριστικά videos και πολύ πετυχημένα challenges. «Το Youtube πρέπει να μπει ως επαγγελματικός προσανατολισμός στα σχολεία», έχει τονίσει, ενώ σχετικά με το πώς είναι η ίδια στα βίντεό της επισημαίνει: «Είμαι πολύ ανθρώπινη, έχω ρευτεί πολλές φορές στο κανάλι μου στο Youtube».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις