Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Σφακιανάκης βόμβα: Εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Σφακιανάκης βόμβα: Εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου

Γιώργος Σφακιανάκης βόμβα: Στόχος επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό έγινε ο δημοσιογράφος του Epsilon, Γιώργος Σφακιανάκης.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού του σταθμού Ε στο στούντιο των Μελισσίων. Πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο Ι.Χ του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του σταθμού «E», Γιώργου Σφακιανακη, ο οποίος την δεδομένη χρονική στιγμή συντόνιζε την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live». Ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν εκκωφαντικός,  ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε οτι η βομβιστική ενέργεια πιθανόν να μην είχε αποδέκτη εκείνον αλλά τον παρουσιαστή της εκπομπής Μένιο Φουρθιωτη.  Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο Α. Τ Αμαρουσιου και έδωσε ήδη κατάθεση. Δίπλα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας. Τα στούντιο του «Ε» συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τα στούντιο και τα γραφεία παραγωγής των ψυχαγωγικών εκπομπών του ΣΚΑΙ.

Το ταξίδι του Γιώργου Σφακιανάκη στη δημοσιογραφία ξεκίνησε από το ΚΛΙΚ της δεκαετίας του 90. Αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα περιοδικά όπως, Playboy, DIVA, TV Showtime, ΕΓΩ, Τηλέραμα, Down Town, Nitro, Exodos, Status, Out.Στην τηλεόραση τον είδαμε ως συμπαρουσιαστή και συντάκτη στις εκπομπές Σαν στο σπίτι σας (Mega), Όλε (Star), Super Star (Star), Celebrities (Alter), Πάνω στην ώρα (ALPHA), Μες την καλή χαρά (ALPHA), Κάτσε Καλά (ANT1) και σε δελτία ειδήσεων ως ρεπόρτερ. Στο κανάλι “Epsilon”, έπαιξε με το κοντρόλ του Δελτίου ειδήσεων ως αρχισυντάκτης. Στο ραδιόφωνο τον ακούσαμε από το ΚΛΙΚ FM, το Radio Diva FM και το Profit FM. Τελευταία εισέβαλε στον κόσμο του internet ως αρχισυντάκτης στο radar.gr, στο tsantiri.gr και δημιούργησε το panelnews.gr. Στο tribune.gr συμμετέχει ως αρθρογράφος και αρχισυντάκτης της κατηγορίας Celebrities.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις