Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Δοκιμασίες για δύο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Δοκιμασίες για δύο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία εκτός έδρας

11.01.2021 | 13:36

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στα Γιάννινα, Ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Άρη ο όποιος παραμένει δεύτερος στη βαθμολογία. Και είναι η μόνη ομάδα που παραμένει σε μια λογική απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (6 βαθμούς). Ο δε ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πίσω στη βαθμολογία μεν, όμως απέχει έξι βαθμούς από την προτελευταία θέση κι αισθάνεται μια κάποια ασφάλεια ενόψει των πλέι άουτ και της συνέχειας.

Το κλίμα στην ομάδα των Ιωαννίνων δεν είναι ιδανικό κυρίως λόγω των συνεχών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Εκτός μάχης απόψε ο μπακ χαφ Kάργας λόγω τιμωρίας. Δεν υπολογίζεται επίσης και ο μέσος Κάστρο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος και να φύγει από το κλαμπ. Για τον δε Άρη επιστρέφει ο αμυντικός Σούντγκρεν από τιμωρία, Αλλά λείπει ο πρώτος σκόρερ επιθετικός Μπερτόλιο (5 γκολ).

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Στη Λαμία

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από ήττα με τον ΟΦΗ 2-0 και η ΑΕΚ από τον δίκαιη αλλά οριακή νίκη 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Παραμένουν νοκ άουτ οι αμυντικοί Ασίγκμπα, Μπάχανακ και Βύντρα, ενώ απουσιάζει και ο μέσος Βασιλόγιαννης. Για την Ένωση επιστρέφει ο Κρίστισιτς, αλλά δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Γκαρσία, ο σέντερ μπακ Τσιγκρίνσκι, καθώς και ο μπακ Μιτάι. Μόνιμοι απόντες οι Παουλίνιο, Χιντ και Σιμάνσκι.

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση με Βαλμπουενά
Πλην της Λιντς που αποκλείστηκε 3-1 από την Κρόουλι, πέρασαν άνετα τα φαβορί
Έσβησε αιφνιδίως στα 30 του ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού
Exit mobile version