Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σέλτικ – covid19: Παίζει με -15 στελέχη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέλτικ – covid19: Παίζει με -15 στελέχη!

Σέλτικ - covid19: Ο κόοτς Λένον, ο βοηθός Κένεντι και 13 παίκτες των “Καθολικών” σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα κορωνοϊού, αλλά το ματς με την Χιμπέρνιαν παίζεται! 

Σέλτικcovid19: Είτε βάλει κανείς ως τίτλο “το ποδόσφαιρο νικά τον κορωνοϊό” είτε “η βλακεία δεν έχει ταβάνι” μια χαρά θα αντικατοπτρίζεται η πραγματικότητα. Ο λόγος για του Σκωτσέζους επιτελείς της πρέμιερ λιγκ, αλλά και τους υπευθύνους Σέλτικ και Χιμπέρνιανς. Οι οποίες συναντιούνται απόψε για το πρωτάθλημα Σκωτίας, στην έδρα των “καθολικών”. Μολονότι είναι σε καραντίνα λόγω covid19 ούτε λίγο, ούτε πολύ, 14 άτομα της πρώτης ομάδας!

Ειδικότερα, ο μάνατζερ Νιλ Λένον και 13 παίκτες της πρώτης ομάδας τέθηκαν σε απομόνωση λόγω θετικού δείγματος. Και παρότι τα τεστ έδειξαν μόνο τον μπακ Ζουλιέν θετικό, η επαφή του με τον “Λένι”, τον βοηθό Κένεντι αλλά και 12 συμπαίκτες του, έθεσε τα 2/3 της ομάδας νοκ άουτ! Ο ασθενής και οι 14 επαφές του (15 άτομα του τιμ συνολικά)  δεν θα παίξουν ούτε με την Λίβινγκστον το Σάββατο, ματς που επίσης δεν αναβλήθηκε.

jullien only covid19 case in celtic

 

Σέλτικ – covid19: Στο Ντουμπάι έγινε η ζημιά

Η Σέλτικ είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι για προπονητικό καμπ και αγώνα επίδειξης. Εκεί “υπήρξαν κάποιες παρεκκλίσεις από το πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας” παραδέχτηκε ο βοηθός του Νιλ Λένον, ο Κένεντι. Ομως πρόσθεσε πως “το ίδιο θα μπορούσε να έχει συμβεί και στη Σκωτία αν μέναμε, όπως συνέβη σε πολλές ομάδες και δεν τις αντιμετώπισαν έτσι”. Παρά ταύτα, όμως, θετικό δείγμα έβγαλε το τεστ μόνο του Ζουλιέν. Ομως οι επαφές στην προπόνηση έστειλε σε απομόνωση 15 άτομα στη Σέλτικ. Που όσως “τιμωρείται” για το ότι μολύνθηκε άτομο εκτός Βρετανίας.

lennon quarantined for contacting a covid19 case

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση με Βαλμπουενά
Πλην της Λιντς που αποκλείστηκε 3-1 από την Κρόουλι, πέρασαν άνετα τα φαβορί
Έσβησε αιφνιδίως στα 30 του ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις