Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μάχες ουραγών!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μάχες ουραγών!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Κάθε βαθμός χρυσάφι για Έλτσε και Χετάφε που συγκρούονται μεταξύ τους, αλλά και για την Ουέσκα που υποδέχεται την Μπέτις

11.01.2021 | 15:10

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε δύο μέτωπα ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Ισπανία.δύο παιχνίδια τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η Έλτσε θα υποδεχτεί την Χετάφε, σε ένα κλασικό εξάποντο παραμονής. Είναι χαρακτηριστικό πως η Έλτσε βρίσκεται στην 18η θέση, και η Χετάφε στην 17η με ένα βαθμό περισσότερο (16 και 17 αντίστοιχα). 

Η ειδησεογραφία των δύο ομάδων θέλει την γηπεδούχο να μην υπολογίζει μόνο στον μεσοεπιθετικό Μορέντε (2 γκολ), ενώ για την Χετάφε δεν υπολογίζεται ο στράικερ Κούτσο (2 γκολ) και ο παρτενέρ του στην επίθεση Ουνάλ. Αμφότερες, πάντως, είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και αποτελούν δύο εκ των φαβορί για υποβιβασμό φέτος.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στην Ουέσκα

Στο άλλο ματς της ημέρας η ουραγός Ουέσκα υποδέχεται την Μπέτις. Και εάν η Ουέσκα παίζει σε κάθε παιχνίδι πια την επιβίωση της, ούσα στο – 5 από την ασφαλεια της 17ης θέσης, Η Μπέτις διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ειδικότερα βρίσκεται στην 12η θέση με 20 βαθμούς και καλείται να κάνει διαχείριση του “μαξιλαριού” που έχει χτίσει. Για την Ουέσκα ο κόουτς Μίτσελ παίζει την θέση του στο αποψινό ματς και έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Εκτός οι επιθετικοί Μπόρχα Γκαρθία και Σάντρο (3 γκολ και οι δύο μαζί), ο βασικός γκολκίπερ Φερνάντεθ και ο μπακ Μαφέο. Η Μπέτις θα παραταχθεί για ακόμα μία αγωνιστική αποδεκατισμένη. Επιγραμματικά, λείπουν για διάφορους λόγους οι μέσοι Χοακίν, Γκουαρδάδο, Γκουίδο, Καρβάλιο, Τέγιο και οι μπακ Μοντόγια, Μπάρτρα και Αλεξ Μορένο!

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση με Βαλμπουενά
Πλην της Λιντς που αποκλείστηκε 3-1 από την Κρόουλι, πέρασαν άνετα τα φαβορί
Έσβησε αιφνιδίως στα 30 του ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού
Exit mobile version