Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μάχες ουραγών!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μάχες ουραγών!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Κάθε βαθμός χρυσάφι για Έλτσε και Χετάφε που συγκρούονται μεταξύ τους, αλλά και για την Ουέσκα που υποδέχεται την Μπέτις

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε δύο μέτωπα ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Ισπανία.δύο παιχνίδια τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η Έλτσε θα υποδεχτεί την Χετάφε, σε ένα κλασικό εξάποντο παραμονής. Είναι χαρακτηριστικό πως η Έλτσε βρίσκεται στην 18η θέση, και η Χετάφε στην 17η με ένα βαθμό περισσότερο (16 και 17 αντίστοιχα). 

Η ειδησεογραφία των δύο ομάδων θέλει την γηπεδούχο να μην υπολογίζει μόνο στον μεσοεπιθετικό Μορέντε (2 γκολ), ενώ για την Χετάφε δεν υπολογίζεται ο στράικερ Κούτσο (2 γκολ) και ο παρτενέρ του στην επίθεση Ουνάλ. Αμφότερες, πάντως, είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και αποτελούν δύο εκ των φαβορί για υποβιβασμό φέτος.

getafe celebrates a goal

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στην Ουέσκα

Στο άλλο ματς της ημέρας η ουραγός Ουέσκα υποδέχεται την Μπέτις. Και εάν η Ουέσκα παίζει σε κάθε παιχνίδι πια την επιβίωση της, ούσα στο – 5 από την ασφαλεια της 17ης θέσης, Η Μπέτις διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ειδικότερα βρίσκεται στην 12η θέση με 20 βαθμούς και καλείται να κάνει διαχείριση του “μαξιλαριού” που έχει χτίσει. Για την Ουέσκα ο κόουτς Μίτσελ παίζει την θέση του στο αποψινό ματς και έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Εκτός οι επιθετικοί Μπόρχα Γκαρθία και Σάντρο (3 γκολ και οι δύο μαζί), ο βασικός γκολκίπερ Φερνάντεθ και ο μπακ Μαφέο. Η Μπέτις θα παραταχθεί για ακόμα μία αγωνιστική αποδεκατισμένη. Επιγραμματικά, λείπουν για διάφορους λόγους οι μέσοι Χοακίν, Γκουαρδάδο, Γκουίδο, Καρβάλιο, Τέγιο και οι μπακ Μοντόγια, Μπάρτρα και Αλεξ Μορένο!

huesca remains at the bottom of the  table

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση με Βαλμπουενά
Πλην της Λιντς που αποκλείστηκε 3-1 από την Κρόουλι, πέρασαν άνετα τα φαβορί
Έσβησε αιφνιδίως στα 30 του ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις