Σωτήρης Καλυβάτσης survivor: Η πρόταση που είχε δεχτεί

LIFESTYLE

Σωτήρης Καλυβάτσης survivor: Η πρόταση που είχε δεχτεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Εύη Μακαβέλου

Σωτήρης Καλυβάτσης survivor: Η πρόταση που είχε δεχτεί και γιατί αρνήθηκε

10.01.2021 | 18:05

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε δεχτεί  πρόταση για να πάει στο Survivor. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στην Σίσσυ Χρηστίδου. Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησαν και για την πρόταση που του έκαναν από το παιχνίδι επιβίωσης. Ο ίδιος όμως δεν την έκανε δεκτή και μάλιστα τους έκανε μια αντιπρόταση. Όπως δήλωσε: «Μου είχε γίνει πρόταση, μετά την πρώτη χρονιά, όμως τους είχα πει ότι επειδή έχω κάνει παρόμοια πράγματα, λόγω του προσκοπισμού και των κατασκηνώσεων. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό αλλά δεν είμαι σε θέση να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που θα μπορούσα να κάνω είναι το “Καλύβα-τσι”, να έχω μια καλύβα μόνος μου με τα πάντα μέσα και όποιος είχε ψυχολογικό πρόβλημα να μου να τον στέλνουν πάνω να τον επισκευάζω. Δεν το δέχτηκαν».

Ήταν μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Έχει μάθει πολλές γλώσσες όπως γαλλικά, γερμανικά, αλλά δεν μπορεί όπως είπε να τις μιλήσει. «Σίγουρα έχω μάθει αλλά είναι καλά φυτεμένα και καταχωνιασμένα μέσα στον εγκέφαλό μου. Αν χρειαστεί, δηλαδή, φαντάζομαι αν βρεθώ στο εξωτερικό, που μου έχει τύχει… Καλά αυτό είναι τέλειο, γιατί ζορίζομαι, θέλω διερμηνέα για το οτιδήποτε. Ε, πρώτη μέρα, δεύτερη μέρα, αισθάνομαι ότι ενοχλώ και τους άλλους… Μετά αρχίζουν να έρχονται. Κάνω προτάσεις ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και λίγο από το σώμα. Λέω κάτι, γελάνε και καταλαβαίνουν ακριβώς.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι ο ηθοποιός είναι ένα ελεύθερο πνεύμα και τον ρώτησε αν ήταν πάντα έτσι ή συνέβησαν γεγονότα που τον επηρέασαν. Ο ίδιος είπε:« Πάντα έτσι από μικρός. Σε όλους μας πιστεύω οι εμπειρίες της ζωής μας, μας χτίζουν, βάση όμως του χαρακτήρα και της υποδομής που έτσι κι αλλιώς έχουμε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εκπομπή Α.Μ.Α.Ν στον Ant1. Μαζί του ήταν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς. Τον έχουμε δει σε ταινίες και πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Exit mobile version