Έλενα Παπαρίζου The Voice: Απογοητεύμενη από τον Φαίδωνα στην σκηνή

LIFESTYLE

Έλενα Παπαρίζου The Voice: Απογοητεύμενη από τον Φαίδωνα στην σκηνή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Εύη Μακαβέλου

Έλενα Παπαρίζου The Voice: Απογοητεύτηκε η τραγουδίστρια από την κίνηση που έκανε ο Φαίδωνας πάνω στην σκηνή

10.01.2021 | 17:45

Ο Φαίδων ανέβηκε πάνω στη σκηνή του «The Voice». Το τραγούδι που είπε ήταν το «Never gonna give you up». Όμως κάτι δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Παπαρίζου. Το «The Voice of Greece» έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Πλέον προβάλλεται σε νέα ημέρα το τελευταίο επεισόδιο της φάσης των Knockouts. Η Παναγιώτα Βεργίδου, ο Φαίδων και ο Πάρις Κατσαρός, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού talent show για να διεκδικήσουν μία θέση στα Battles, του μουσικού διαγωνισμού.

Όταν όμως ο Φαίδων τραγουδούσε το «Never gonna give you up», έκανε μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Παπαρίζου. Ο παίκτης έβγαλε τον σκούφο του και αποκαλύφθηκε το δίχρωμο μαλλί του. Η τραγουδίστρια είπε μετά το τέλος του τραγουδιού: «Υπήρχαν τονικά θέματα. Σε έχω δει καλύτερα στις πρόβες. Δεν ήμουν έτοιμη με αυτό το πράγμα που έγινε με τον σκούφο. Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, δεν μου άρεσε. Άρχισα να χάνομαι μέσα στο κομμάτι και λέω: “Τώρα τι έγινε; Α, έβαψε τα μαλλιά του” και σταμάτησα να σε ακούω. Αυτό μου συνέβη. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχεις καλή φωνή».

Έλενα Παπαρίζου-Κριτής The Voice

Τελικά η Έλενα Παπαρίζου διάλεξε για τα Battles την Παναγιώτα Βεργίδου. Η παίκτρια βγήκε πρώτη στην σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το «La Llorona». Όμως και ο Φαίδων πέρασε στην επόμενη φάση, αφού τον έκανε steal ο Πάνος Μουζουράκη.

Στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του «The Voice Of Greece», είδαμε και ένα απολαυστικό ντουέτο επί της σκηνής με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο. Μετά το τραγούδι τους, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο τους είναι εκτός από συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι. Έχουν βρεθεί μαζί στην σκηνή σε Αθήνα, αλλά και Θεσσαλονίκη για δύο συνεχόμενες σεζόν. Μαζί τους ήταν και η Έλενα Παπαρίζου στην δεύτερη χρονιά. «Υπάρχει αγάπη, υπάρχει σεβασμός, υπάρχει φιλία, υπάρχει…όλο αυτό το πράγμα, φαίνεται», είπε ο Στέλιος Ρόκκος για τους δύο κριτές.

 

 

Exit mobile version