Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Μονόδρομος για Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Μονόδρομος για Γιούβε

Serie A - προαναγγελία: Χωρίς περιθώριο για νίκη κόντρα στην επικίνδυνη Σασουόλο - Στο Ούντινε δοκιμάζεται η Νάπολι, με τη Ρόμα η Ιντερ

Serie A – προαναγγελία: Την Σασουόλο υποδέχεται σήμερα η Γιουβέντους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ιταλικής  Serie A. Οι Μπιανκονέρι καίγονται για νίκη που θα τους επιτρέψει να μειώσουν στους εφτά από την κορυφή και τη Μίλαν. Θα επιδιώξουν να πάρουν την τρίτη τους σερί νίκη, κόντρα σε μία Σασουόλο όμως που κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος αντίπαλος είναι, ούσα έκτη στη βαθμολογία και μόλις έναν βαθμό πίσω από την “μεγάλη κυρία”.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Πάρμα με τη Λάτσιο, ενώ δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί και η Νάπολι στην έδρα της πάντα επικίνδυνης Ουντινέζε. Στην Βερόνα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κροτόνε που είναι ουραγός και μόνο με νίκη θα διατηρήσει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

tameze score lazio verona serie a

Serie A – προαναγγελία: Στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Κάλιαρι θα αναμετρηθούν στην Φλωρεντία. Η άλλοτε πανίσχυρη Βιόλα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα τρίποντα και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κάλιαρι δεν μοιάζει να είναι και ο δυσκολότερος αντίπαλος, ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία. Αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες και έχει πάνω από ένα μήνα να γευτεί τη χαρά της νίκης. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική ημέρα το μεσημέρι η Ρόμα αντιμετώπιζε την Ίντερ σε ένα εξίσου σημαντικό ματς.

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις