Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τρεις ελεύθεροι χαφ που τσεκάρει ο Ντρεοσί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τρεις ελεύθεροι χαφ που τσεκάρει ο Ντρεοσί

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, προπονητής και μάνατζερ ποδοσφαίρου Πιέρ Ντρεοσί, κάνει τις έρευνές του

Το χέρι στην τσέπη και το βλέμμα σε τρεις – για αρχή – έχει ο Παναθηναϊκός, με τον Πιέρ Ντρεοσί να εξετάζει τρεις επιπλέον χαφ, μέχρι να καταλήξει στον καλύτερο, εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, προπονητής και μάνατζερ ποδοσφαίρου Πιέρ Ντρεοσί, κάνει τις έρευνές του, πράγμα δύσκολο μιας και μπορεί να υπάρχουν οι τρεις επικρατέστεροι, αλλά… ολοένα σκάνε κι άλλα ονόματα. Ο γενικός διευθυντής θέλει να βρει έναν παίκτη, ισάξιο αντικαταστάτη των Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο ή Κουρμπέλη κι όπως αναφέρει το newspao, εξετάζονται τρεις χαφ, που είναι ελεύθεροι. Οι υπόλοιποι που του “γυάλισαν”, έχουν ακόμα συμβόλαιο.

Ο πρώτος που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, είναι ο Σουλεϊμάν Ντιαρά. Η αξία του παίκτη από το Μάλι ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα μπορούσε να απασχολήσει τον σύλλογο, αφού η Γκαζιάντεπ ανήκει στο παρελθόν για τον κεντρικό μέσο. Με θητεία στη Λανς ο Ντιαρά εξετάζεται από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για τη θέση του Αγιούμπ στο ρόστερ της ομάδας. Στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος σημείωσε 61 συμμετοχές για 5 γκολ και 3 ασίστ. Πέρυσι είχε 27 συμμετοχές, 3 γκολ, ενώ φέτος δεν έχει αγωνιστεί.

Πιέρ Ντρεοσί

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Άντολιτς & Ούλβεσταντ

Επιπλέον, υπάρχει κι άλλος Κροάτης ποδοσφαιριστής στο στόχαστρο για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Ντομαγκόι Άντολιτς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Η πορεία του είναι πτωτική (από 2,5 εκατομμύρια market value «έπεσε» στα μισά, στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ) και οι πράσινοι θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν. Από το 2014 ο Άντολιτς έχει σημειώσει έξι συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας.

Ο τρίτος της λίστας είναι ο Φρέντρικ Ούλβεσταντ. Έχει εμπειρία από το αγγλικό ποδόσφαιρο (Τσάρλτον, Μπέρνλι), ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ντζουγκάρντεν. Ο 28χρονος Νορβηγός έχει 106 συμμετοχές στην Eliteserien με 14 γκολ και 10 ασίστ. Φέτος είχε 32 συμμετοχές, 13 γκολ, 2 ασίστ. Αποτελεί, παρόλα αυτά, μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχουν… μνηστήρες και από άλλες χώρες και όχι μόνο εντός Ευρώπης, όπως από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία και Τουρκία.

Ο Πιέρ Ντρεοσί αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού – στόπερ. Στην διάρκεια της καριέρας του ως παίκτης, αγωνίστηκε σε συνολικά 502 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στην διάρκεια των οποίων πέτυχε συνολικά 4 τέρματα. Μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής του καριέρας, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ΑΣ Κάννες το 1992, συνέχισε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο εργαζόμενος ως προπονητής.

Προπόνηση υπό το βλέμμα του Πιέρ Ντρεοσί / PAO TV

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις