Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς μεγάλο ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς μεγάλο ματς

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Λείπει το ντέρμπι ή η μεγάλη αναμέτρηση από το πρόγραμμα της ημέρας στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εν μέσω σφοδρής καταιγίδας συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Ισπανία. Το σπουδαιότερο παιχνίδι σήμερα είναι αυτό μεταξύ της Βαγιαδολίδ και της Βαλένθια. Η γηπεδούχος Ρεάλ ξεκινάει το παιχνίδι από την 15η θέση και με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την Βαλένθια η οποία βρίσκεται στο μεταίχμιο της επικίνδυνης ζώνης. Ουσιαστικά λοιπόν μιλάμε για ένα κλασικό εξάποντο παιχνίδι του οποίου η έκβαση δεν αποκλείεται στο τέλος της χρονιάς να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε καθαρά θέμα φόρμας πάντως, η Βαγιαδολίδ με ρεκόρ 2-2-1 και μόνη ήττα το 0-3 από την Μπαρτσελόνα, είναι σε καλύτερη κατάσταση από την προβληματική Βαλένθια που έχει πετύχει ως τώρα μόλις τρεις νίκες σε όλο το πρωτάθλημα. Σε άλλα παιχνίδια της ημέρας η Κάντιθ φιλοξενεί την Αλαβές ενώ νωρίς το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση Λεβάντε – Εϊμπάρ.

Η Αλαβές δοκιμάζεται εκτός έδρας

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις