Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / “Κλεισμένος” ο Δουβίκας για ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Κλεισμένος” ο Δουβίκας για ΠΑΟΚ

Δουβίκας - ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Δουβίκας βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν εντοπίσει το ταλέντο του και θέλουν να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.

Τούμπα στην… Τούμπα ετοιμάζεται να κάνει ο Τάσος Δουβίκας, με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας να θέλει τον νεαρό φορ να τα έχει ήδη βρει με τον ΠΑΟΚ. Ο Τάσος Δουβίκας, έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Βόλου, κέρδισε φανέλα βασικού στον Αστέρα Τρίπολης πριν ενηλικιωθεί και το όνομά του απασχόλησε ομάδες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ταχύτητα, αίσθηση του χώρου, αντίληψη και εκτελέσεις σέντερ φορ, είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν. Φοβερό κορμί μέσα στην περιοχή, πονοκέφαλος για κάθε αντίπαλη άμυνα και δυνατότητες για μεγάλη καριέρα.

Η Live Sport υποστηρίζει ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πρόκειται να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. «Η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα μπορεί να έγινε πιο… ήσυχη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει αλλάξει κάτι. Ο δρόμος του θα είναι προς Τούμπα αλλά όταν θα φοράμε… κοντομάνικά. Θα παίξει έξι μήνες ακόμα στον Βόλο και θα έρθει με την έναρξη της προετοιμασίας στην Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός φορ τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και σε ετήσιες απολαβές και σε χρονική διάρκεια συμβολαίου».

Τάσος Δουβίκας

Δουβίκας – ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει η τιμή…

Πάντως, ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον 21χρονο επιθετικό πρέπει να τον αγοράσει από τον Βόλο, ενώ από ό, τι φαίνεται ποσοστό μεταπώλησης έχει κρατήσει και ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με το Sportime, το 50%, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Μαγνησίας, θα ανεβάσει την τιμή του για να μην τον χάσει για λίγα χρήματα.

Δουβίκας – ΠΑΟΚ: Μερικά λόγια για τον φορ

Ο Αναστάσιος ή απλώς Τάσος Δουβίκας, γεννημένος τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού του 1999, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΝΠΣ Βόλος. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 19 Αυγούστου 2017, σε μια εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε ως αναπληρωματικός. Στις 26 Οκτωβρίου, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, σε μια νίκη με 2-1 επί των Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδας 2017 με 2018.

Λίγο αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας ενώ στις 2 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά. Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ελλάδας 2018 με 2019, τερματίζοντας μια μακρόχρονη… ξηρασία. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας: Νέων με δέκα συμμετοχές και οχτώ γκολ, και Ελπίδων, με 9 συμμετοχές.

Τάσος Δουβίκας: 2020/21

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις