Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάνιε Γουέστ – Τζέφρι Σταρ: Πώς φούντωσαν οι φήμες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάνιε Γουέστ – Τζέφρι Σταρ: Πώς φούντωσαν οι φήμες

Κάνιε Γουέστ - Τζέφρι Σταρ: Ο 35χρονος makeup artist δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube ένα βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και μερικές ώρες οι φήμες πως ο Κάνιε Γουέστ έχει σχέση με τον makeup artist Τζέφρι Σταρ, με τον τελευταίο να αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Ο 35χρονος makeup artist δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube ένα βίντεο, με τίτλο «Αναφορικά με την κατάσταση με τον Κάνιε», αρνήθηκε οποιαδήποτε ρομαντική σχέση με τον 43χρονο ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, την ώρα μάλιστα, που λέγεται ότι ετοιμάζονται για διαζύγιο.

«Είμαι μόνος… δεν κοιμάμαι με κανέναν» είπε ο Σταρ. «Είναι τόσο περίεργο.. όλο αυτό είναι τόσο ηλίθιο. Επιτρέψτε μου να το πω μόνο μία φορά. Μου αρέσουν οι πολύ ψηλοί άντρες» Και συνέχισε: «Εγώ και ο Κάνιε δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί έξω, και όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ αστείο. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι γελούν με αυτό. Σε ένα παλιό μου τραγούδι από το 2009 που λέγεται B@@@ Please, σε μια γραμμή μιλάω για τον Κάνιε. Αλλά αναφέρω άλλες 50 περίπου διασημότητες».

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για την φημολογούμενη σχέση τους

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια Καρντάσιαν ανέφερε στο E! News πως «δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις φήμες για τον Τζέφρι και τον Κάνιε». Ποιος όμως ξεκίνησε αυτές τις ψευδείς ειδήσεις; Πρόκειται για την χρήστη του TikTok Άβα Λουίζ, η οποία υπονόησε μια ρομαντική σχέση μεταξύ των δυο τους. «Ο Κάνιε έχει σχέση με έναν πολύ διάσημο γκουρού ομορφιάς, άνδρα γκουρού ομορφιάς, αρκετοί άνθρωποι το γνωρίζουν εδώ και λίγο καιρό» είπε η Λουίζ σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε «συγκεκριμένα στοιχεία» για να επιβεβαίωση την είδηση, αποδίδοντας τις πληροφορίες σε έναν δικηγόρο διασημοτήτων με τον οποίο συνομίλησε.

Και ο YouTuber make up artist απάντησε: «Υποθέτω πως ένα κορίτσι έφτιαξε ένα ολόκληρο ψέμα στο TikTok και έγινε viral, όπου υπαινίσσεται ότι ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ παίρνουν διαζύγιο επειδή ένας άνδρας γκουρού ομορφιάς κάνει σεξ μαζί του». Πάντως, ο Τζέφρι Σταρ είχε ρίξει λάδι στην φωτιά όταν σε ανάρτησή του έγραψε πως ετοιμαζόταν για το Sunday Service, με πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν ένας υπαινιγμός για τον ράπερ που κάνει κυριακάτικες λειτουργίες εδώ και καιρό.

Κάνιε Γουέστ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις