Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Κρεμλίδου ποια είναι: Η σέξι instagrammer που μπήκε στο Survivor
LIFESTYLE

Έλενα Κρεμλίδου ποια είναι: Η σέξι instagrammer που μπήκε στο Survivor

Έλενα Κρεμλίδου ποια είναι: Το πρόσωπο των Μαχητών που έχει τραβήξει τα βλέμματα και γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης είναι η Έλενα ''Μαριπόσα'' Κρεμλίδου.

Το Survivor επέστρεψε και έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Διάσημοι και μαχητές έχουν ριχτεί στους στίβους μάχης και παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου. Η ομάδα των Μαχητών φέτος είναι αρκετά δυνατή με αποτέλεσμα να είναι αυτή που έχει κερδίσει τα περισσότερα αγωνίσματα μέχρι στιγμής. Το πρόσωπο των Μαχητών που έχει τραβήξει τα βλέμματα και γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης κάθε φορά που προβάλλεται το Survivor είναι η Έλενα Κρεμλίδου. Η Έλενα που θα μπορούσε άνετα να είναι στην ομάδα των Διάσημων είναι ένα άτομο γνωστό με χιλιάδες ακόλουθους στο instagram. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, μετρά αυτή τη στιγμή πάνω από 340 χιλιάδες followers, έχει συμμετάσχει σε πολλά βίντεο κλιπ (έχει βγει μάλιστα τραγούδι για την ίδια), σε βίντεο του netwix, ενώ συμμετείχε και στην εκπομπή ”ό,τι να ναι”. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader και έχει κάνει ραδιόφωνο.

Έλενα Κρεμλίδου: Ό,τι να ναι

Η Έλενα Κρεμλίδου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ ”ό,τι να ναι”. Εκεί μαζί με τον Θανάση Πασσά, ο οποίος έχει δηλώσει ότι της έκανε την πρόταση για την εκπομπή όταν εκείνος την είχε συναντήσει τυχαία σε ένα γύρισμα που έκανε ο ίδιος στο δρόμο, έκαναν αστείο βίντεο σατιρίζοντας διάφορα θέματα. Εκεί γρήγορα η Έλενα άρχισε να γίνεται ένα hot όνομα.

Η συμμετοχή στο βίντεο κλιπ του Caliente

Η πρώτη φορά που είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου σε βίντεο κλιπ ήταν στο κομμάτι του Mente Fuerte και του Hawk ”Caliente”. Εκεί η Έλενα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο μισό του κλιπ. Το βίντεο κλιπ που δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2019 ξεπέρασε τις 55 εκατομμύρια επισκέψεις.

Η συμμετοχή στο βίντεο κλιπ του Snik

Στα MAD VMA ο γνωστός τραπ καλλιτέχνης Snik εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Τάμτα και τραγούδησαν τη νέα τους επιτυχία ”Seniorita”. Το τραγούδι έσπασε ρεκόρ και πολύ σύντομα έγινε βίντεο κλιπ. Στο κλιπ πήρε μέρος και η Έλενα Κρεμλίδου. Το κομμάτι μέχρι σήμερα έχει πάνω από 50 εκατ. views.

Το τραγούδι που γράφτηκε για την ίδια

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν από τα πιο hot ονόματα το 2019. Τόσο που έκανε τραπ καλλιτέχνες να γράψουν τραγούδι για την ίδια. Στις 17 Φεβρουαρίου του 2019 ο Dirty Harry ανέβασε στο Youtube το τραγούδι ”Mariposa”, το οποίο είχε γραφτεί για την Έλενα, με την ίδια να συμμετέχει και στο βίντεο κλιπ.

Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου και τα δάκρυα

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η συνέντευξη που είχε δώσει η Έλενα Κρεμλίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όταν ο παρουσιαστής του “2night show” τη ρώτησε για το “αν υπάρχει κάποιος πολύ καλός φίλος ή φίλη, κολλητός, κολλητή;” η Instagram Influencer απάντησε: “Υπάρχουν διάφορα”. “Αυτή δεν είναι απάντηση”, αντέδρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα με τον παρουσιαστή να διακόπτει τη συνέντευξη.

Το ψευδώνυμο ”Mariposa”

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παίκτρια των Μαχητών του Survivor 4 είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το ψευδώνυμό της «Mariposa».

«Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» είχε εξηγήσει η Έλενα Κρεμλίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις