Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απόφαση έκπληξη στο Mega – Κόβεται
LIFESTYLE

Απόφαση έκπληξη στο Mega – Κόβεται

Mega: Αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα του Mega το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω

Πρόωρα κόβεται ένα από τα πιο πρωτότυπα και επιτυχημένα προγράμματα του Mega, του Μεγάλου Καναλιού που επέστρεψε στους δέκτες μας και κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Το τηλεπαιχνίδι Ενα εκατομμύριο Γεν με την αγαπημένη Σμαράγδα Καρύδη ρίχνει σήμερα αυλαία, με τους φανατικούς να παρακολουθούν το τελευταίο επεισόδιο σήμερα Σάββατο, μετά από 70 που βγήκαν στον αέρα. Το πρότζεκτ ήταν γνωστό πως θα τελείωνε στις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο ο επανασχεδιασμός και οι μετακομίσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Mega, έφεραν το πρόωρο τέλος. H Σμαράγδα Καρύδη, μία από τις πιο ευχάριστες παρουσιάστριες, με ωραίο λόγο και χιούμορ, είχε από την αρχή εκφράσει τον προβληματισμό της, ωστόσο η ίδια ήταν αρκετή για να προσελκύσει τους τηλεθεατές.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί αναρωτιούνται γιατί το κανάλι αποφάσισε να κόψει ένα πρόγραμμα το οποίο στήριξε και με το παραπάνω, με application που αλλά και σχέδια να βγει το παιχνίδι στην αγορά του εξωτερικού. Οι πληροφορίες λένε πως η ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει ιδιαίτερη σχέση με το κανάλι, όχι μόνο παραμένει στο Mega, αλλά ήδη ετοιμάζει και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που είναι ένα κόνσεπτ γνωστό και αγαπητό σε όλους που και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό δεν είναι άλλο από το «Celebrity Game Night» που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να μοιράσει χρήματα… αλλά και πολύ κέφι.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι το παρουσίαζε η ίδια στο παλιό MEGA λίγο πριν το κανάλι κατεβάσει ρολά και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του ΑΝΤ1 με τον Θοδωρή Αθερίδη. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, για να βγει στον αέρα αρχές Φεβρουαρίου σε εβδομαδιαία προβολή με επικρατέστερες μέρες είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

Mega: Στο… φουλ οι μηχανές!

Εκτός όμως από την επιστροφή του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού η διοίκηση του MEGA αποφάσισε να… μετακομίσει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι που όμως έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και να το βάλει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Ο λόγος για το Super Market Sweep με τον Τόνι Σφήνο που προς το παρόν προβάλλεται τα σαββατοκύριακα αλλά η ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό ανάγκασε το Mega να βγάλει περισσότερα επεισόδια.  Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, από το Φεβρουάριο και καθημερινά αμέσως μετά το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Τόνι Σφήνος θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές, στις 18:40, για να γίνεται… παιχνίδι με πολύ γέλιο και πολλά δώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις