Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη GNTM: Η τρυφερή φωτογραφία από τα γυρίσματα
LIFESTYLE

Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη GNTM: Η τρυφερή φωτογραφία από τα γυρίσματα

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη GNTM: Οι δύο παίκτες βρέθηκαν αρκετά κοντά στο παιχνίδι ενώ μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι μαζί.

Το GNTM 3 ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο με μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Το ριάλιτι μοντέλων είχε αρκετές ανατροπές, εκπλήξεις, κόντρες αλλά και έναν μεγάλο έρωτα. Λίγο πριν φτάσουμε στο φινάλε αποκαλύφθηκε η σχέση του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν αρκετά κοντά στο παιχνίδι ενώ μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι μαζί. Υπενθυμίζεται πως ο Αιμιλιάνο είχε καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό ωστόσο αποχώρησε ως 4ος ενώ η Μαριαγάπη είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα.

Μετά το τέλος του GNTM και οι δύο έχουν επιστρέψει κανονικά στο χώρο της μόδας και παράλληλα διατηρούν σχέση. Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Αιλιάνο δε διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media με την αγαπημένη του. Αυτή τη φορά, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την Μαριαγάπη από τα γυρίσματα μιας δοκιμασίας στο GNTM.

«Κρατήσου από τις αναμνήσεις και αυτές θα κρατηθούν από σένα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη αγκαλιά

Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη: Πώς ξεκίνησε η σχέση τους

Μετά την αποχώρησή της, η Μαριαγάπη ήταν καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου-Κου» του Star και το μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού που αφορούσαν την σχέση της με τον συμπαίκτη της, Αιμιλιάνο Μάρκου.

«Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί, είμαστε πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά». Φυσικά αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι.

«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, γνωριζόμασταν από πριν ε και με τον καιρό ήρθαμε πιο κοντά. Όλο αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ. Η προσέγγιση έγινε ταυτόχρονα, ένα βράδυ που μιλούσαμε ήρθαμε πιο κοντά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις