Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Νίκη για Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Νίκη για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Επιβλήθηκε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με γκολ των Φορτούνη και Ελ Αραμπί - Είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι 

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Τρόμαξε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, αλλά πέρασε με νίκη 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό και επέστρεψε στον Πειραιά με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιβλήθηκαν 2-1 της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα κι έστω και δύσκολα έφτασαν στον αντικειμενικό τους στόχο. Πήραν απόσταση 9 βαθμών από τον 2ο Άρη και με ένα ματς παραπάνω αποσπάστηκε στο +13 από τον ΠΑΟΚ και +14 από την ΑΕΚ. Που σημαίνει πως έχει τεράστιο, αν όχι μη αναστρέψιμο, προβάδισμα τίτλου.

Φωνάζουν οι Αγρινιώτες για χέρι στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο 4’, ενώ το ριπλέι δεν βοηθάει. Φαίνεται να βρίσκει ψηλά η μπάλα και έκανε και κίνηση ο Ντράγκερ, αλλά ο Καραντώνης έδειξε “παίζεται”. Και ο Φορτούνης από την ασίστ του Τυνήσιου άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και εκατέρωθεν έγιναν προσπάθειες, όχι όμως και οι μεγάλες φάσεις για γκολ.

O El Arabi palevei gia tin mpala

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά και το πλήρωσε. Ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση, με τον Αριγίμπι στο 48’ να βγάζει την ασίστ και ο Ταχάρ να ισοφαρίζει. Στη συνέχεια άνοιξε αρκετά το ματς και ο Παναιτωλικός σε αντεπιθέσεις απείλησε με ανατροπή. Ενώ και ο Ολυμπιακός  είχε καλές ευκαιρίες με Ελ Αραμπί και Εμβιλά, όμως το 1-1 παρέμενε. Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα, μίλησε η κλάση του Βαλμπουενά, Σε μία φάση που φαινόταν να πέφτει από “τσαρτζ”, ο Γάλλος έβγαλε κάθετη ασίστ στον “κίλερ” Ελ Αραμπί. Ο τελευταίος δεν λάθεψε, ασφαλώς και με κοντινό σουτ πραγματοποίησε το 2-1 στο 65’. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στα υπόλοιπα 25’ ο Ολυμπιακός απλά διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμά του.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Ταχάρ 48’ – Φορτούνης 4’, Ελ Αραμπί 65’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης, ΒΟΗΘΟΙ: Δημήτρης Σαμοΐλης, Ιορδάνης Δημητριάδης. VAR: Τάσος Παπαπέτρου.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (Ντάλσιο 85’), Μαλής, Κωνστανόπουλος, Βάντερσον (Βάνγτερσον 70’), Αρσούρα, Ταχάρ (Τσιγαράς 86’), Αριγίμπι (Μανθάτης 70’), Μάζουρεκ, Ντίας, Αζάντι (Βέργος 62’).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντράγκερ (Ανδρούτσος 85’), Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (Ρατζέλοβιτς 46’), Φορτούνης (Βαλμπουενά 46’), Μασούρας (Βρουσάι 59’), Ελ Αραμπί (Κόκα 93’).

Fasi apo to paixnidi Panaitolikos Olympiakos

Δείτε ακόμη: 

Επαφή Κονέ – Παπασταθόπουλου
Με Τορίνο για επιστροφή στα τρίποντα η πρωτοπόρος Μίλαν
Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις