Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Μίλαν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Μίλαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Χωρίς να πατήσει το …πόδι στο γκάζι επιβλήθηκε 2-0 της Τορίνο και αποσπάστηκε στο +4 από την Ιντερ

09.01.2021 | 23:59

Serie A – αγωνιστικό: Αναζητούσε μία πειστική νίκη για να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία και τα κατάφερε. Ο λόγος για τη Μίλαν που επιβλήθηκε άνετα 2-0 της Τορίνο και αύξησε της από τους διώκτες της. Συγκεκριμένα αποσπάστηκε στο + 4 από την Ίντερ που παίζει την Κυριακή. Τα γκολ των ροσονέρι πέτυχαν οι Κέσι (36’ πεν.) και Λεάο (25΄). Στα θετικά επίσης, καταγράφεται η επιστροφή στη δράση έστω και σαν αλλαγή τόσο του Ζλάταν, όσο και του Τσαλχάνογλου.

Η Αταλάντα έχει συνέλθει πλήρως αγωνιστικά και το επιβεβαίωσε με μεγάλο διπλό 4-1 στην έδρα της Μπενεβέντο. Σπουδαία νίκη η οποία πάντως δεν ήρθε τόσο εύκολα, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 69’ ήταν ισόπαλο 1-1 το ματς. Με τον Ίλισιτς στο 30’ έχει ανοίξει το σκορ για την Αταλάντα και τον Σαού στο 50’ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους. Στο 69’ όμως, η ομάδα του Μπέργκαμο πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ραφαελ Τολόϊ. Και τη νίκη σφράγισαν οι Ζαπάτα (71’) και Λούκας Μουριέλ (86’).

Serie A – αγωνιστικό: Παθιασμένη η Τζένοα

Στο τρίτο ματς της ημέρας η Τζένοα αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα, πήρε σπουδαίο τρίποντο επί της Μπολόνια 2–0. Σκόρερ της νίκης ο Ντέστρο και ο Ζάιτς ενώ με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Γένοβας βγήκε μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Και είναι πλέον στην 17η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς.

Δείτε ακόμη: 

Επαφή Κονέ – Παπασταθόπουλου
Με Τορίνο για επιστροφή στα τρίποντα η πρωτοπόρος Μίλαν
Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς
Exit mobile version