Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κερδισμένη η Ντόρτμουντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κερδισμένη η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Εκανε “παρέλαση” στη Λειψία, κέρδισε 3-1 την Ρεντ Μπουλ και μείωσε την απόσταση από την κορυφή και την Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από την αποψινή αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα κάποιες εξ αυτών σημαντικά αποτελέσματα που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Στο κυριότερο παιχνίδι της ημέρας, η Λειψία γνώρισε βαριά ήττα εντός έδρας 1-2 από την Ντόρτμουντ. Μάλιστα ως το 89’ βρισκόταν πίσω στο σκορ 0-3, μπορέσει να μειώσει με τον Σέρλοτ όταν όλα είχαν κριθεί ορίστηκα στο 89’. Για την Ντόρτμουντ, η οποία πλησίασε στο -2 την δεύτερη θέση και το -4 την κορυφή, δύο τέρματα πέτυχε ο Χάαλαντ και την οδήγησε στο σπουδαίο διπλό.

Από εκεί και πέρα, η μεγάλη έκπληξη ήταν η ισοπαλία της Βέρντερ στην “Μπάι Αρένα”. Η μετριότατη φέτος ομάδα της Βρέμης απέσπασε τον βαθμό 1-1 από τη Λεβερκούζεν. Της ψαλίδισε, έτσι, περαιτέρω τις ελπίδες να διεκδικήσει τίτλο ή έστω μια από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Τα τέρματα πέτυχαν ο Τόπρακ για τη Βέρντερ (52’), ενώ για τη Λεβερκούζεν ισοφάρισε ο Σχικ στο 70’.

fasi tou agona schalke hoffenheim

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πεντάρα η Φράιμπουργκ

Στα άλλα αποτελέσματα, η Φράιμπουργκ κατατρόπωσε την Κολωνία 5-0 με τους Χόφλερ και Ντεμίροβιτς σε μεγάλη μέρα. Ο πρώτος σκόραρε δις και ο δεύτερος πέτυχε ένα τέρμα και έφτιαξε άλλα δύο! Στο σπουδαίο ματς των διεκδικητών της ευρωπαϊκής εξόδου, Ουνιόν και Βόλφσμπουργκ αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, σε παιχνίδι στο οποίο η φιλοξενούμενη ισοφάρισε αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 50’. 

Η Μάιντζ έχασε 2-0 εντός έδρας από την Αϊντραχτ από δύο πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Αντρέ Σίλβα. Μεγάλο αποτέλεσμα πέτυχε η Σάλκε που διέλυσε 4-0 την Χόφενχαϊμ και πέρασε στην προτελευταία θέση. Πρωταγωνιστής ο Χόπε που σμπαράλιασε την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε χατ τρικ.

fasi tou agona leverkusen werder

Δείτε ακόμη: 

Ο Κάτας έρχεται στον μπασκετικό ΠΑΟ, σαν προπονητής αυτή τη φορά!
Πέρασαν Κρύσταλ Πάλας και Λίβερπουλ στο κύπελλο
Επίδειξη δύναμης η Βιγιαρεάλ 4-0 τη Θέλτα εκτός έδρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις