Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανατροπάρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανατροπάρα!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Γκλάντμπαχ το γύρισε από 0-2 σε 3-2 με την Μπάγερν, π ήρε χρυσή νίκη και έβαλε φωτιά στην κορυφή

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γράφαμε στην προαναγγελία του γερμανικού αγώνα ότι η Γκλάντμπαχ είναι ο κακός δαίμονας της Μπάγερν, αλλά αυτό που συνέβη στο παιχνίδι δεν το περίμενε κανείς. Η Μπάγερν ως το απόλυτο φαβορί μπήκε στο ματς και προηγήθηκε 0-2 στο ημίωρο και όλοι υπέθεσαν πως η …παράσταση έλαβε νωρίς νωρίς τέλος. Φευ. Μολονότι τα τέρματα των Λεβαντόφσκι (20’ πεν΄) και Γκόρετσκα (26’) έδωσαν τεράστιο προβάδισμα στους Βαυαρούς, η Μπορούσια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε πείσμωσε και αντεπιτέθηκε άμεσα. Και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με το ματς εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα. Στην ισοπαλία, αφού ο Χόφμαν σε δαιμονιώδη φόρμα με δύο γκολ στο 36’ και το 45’ ισοφάρισε 2-2.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β΄ ημίχρονο

Στο β’ μέρος η Γκλάντμπαχ έπιασε στον ύπνο την Μπάγερν και με την επανέναρξη έκανε την ανατροπή θαύμα! Ο Νόιχαους στο 49’ πήρε την ασίστ από τον τρομερό και φοβερό Χόφμαν και με γκολάρα άπιαστη, σουτ στο “Γ” της εστίας του Νόιερ, έγραψε το 3-2. Που ήταν και το τελικό σκορ, παρά το ότι η Μπάγερν πίεσε αφόρητα για να ισοφαρίσει έστω ως το φινάλε.

Δείτε ακόμη: 

Αυλαία στο κύπελλο Αγγλίας με δύο αναμετρήσεις
Με φόρμα και παράδοση υπέρ της στη Θέλτα η Βιγιαρεάλ
Γκλάντμπαχ και Μπάγερν ανοίγουν την 15η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις