Rege Jean Page netflix: Ο πρωταγωνιστής του «Bridgerton» αποκαλύπτεται

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rege Jean Page netflix: Ο πρωταγωνιστής του «Bridgerton» αποκαλύπτεται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Rege Jean Page netflix: Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 30χρονο ηθοποιό.

08.01.2021 | 15:24

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε πολλές από τις συνήθειές μας. Το 2020 ολόκληρη η ανθρωπότητα έζησε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μια από αυτές ήταν η ανάγκη να μείνει ο κόσμος στο σπίτι με σκοπό τον περιορισμό του ιού. Όταν λοιπόν αναγκάζεσαι να μείνεις σπίτι, κάτι πρέπει να κάνεις για να περάσει η ώρα. Ένα χρόνο μετά την αρχή της πανδημίας ξέρουμε τι έκανε ο κόσμος για να ”σκοτώσει” την ώρα του στο σπίτι. Έβλεπε συνεχώς ταινίες, με τη διάσημη πλατφόρμα Netflix να απογειώνεται.

Μετά το “Emily In Paris”, περιμένουμε να δούμε ποια σειρά θα γίνει η most watched στο Netflix και μετά το “The Queen’s Gambit”, φτάσαμε στο “Bridgerton”.  Η πλοκή είναι απλή. Ο Δούκας του Hasting, Simon Basset, αν και είναι περιζήτητος εργένης, δεν έχει καμία όρεξη για γάμο και απογόνους. Για να ξεφορτωθεί αυτούς που τον πιέζουν, κάνει μία συμφωνία με την Daphne Bridgerton και υποκρίνονται ότι έχουν σχέση, αν και αρχίζουν να έχουν συναισθήματα. Σειρά με αριστοκρατία, εντυπωσιακά κοστούμια και σκάνδαλα. Τις εντυπώσεις όμως έχει ήδη κερδίσει ο εντυπωσιακός πρωταγωνιστής Regé-Jean Page. Και αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 30χρονο ηθοποιό.

Κατάγεται από την Αγγλία και τη Ζιμπάμπουε

Ο Regé-Jean Page γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1990 αλλά πέρασε μέρος της παιδικής του ηλικίας στη Ζιμπάμπουε. Τότε ήταν που κατάλαβε ότι του αρέσει η υποκριτική και επιστρέφοντας στο Λονδίνο, μπήκε στο National Youth Theatre, ενώ αργότερα αποφοίτησε με καλό βαθμό από το Drama Centre London. Όπως έχει δηλώσει, ξεκίνησε μικρός να δουλεύει ως ηθοποιός γιατί ήθελε πολύ να πάρει ένα Gameboy.

Ο Regé-Jean Page είναι και φωνάρα

Λες και δεν έφταναν τα καλά γονίδια και το υποκριτικό ταλέντο, θα ανακαλύψεις ότι έχει φωνάρα και ότι έχει φτιάξει ένα μουσικό duo με τον αδερφό του, TUNYA. Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους “Don’t Wait”, το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι προτεραιότητες που έχει θέσει

Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αποκλείονται άλλο οι μαύροι από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Θεωρεί όμως ακόμα πιο σημαντικό να υποδύεται ανθρώπους που δείχνουν ότι ιστορικά θριαμβεύουν και μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. «Βλέπουμε μόνο λευκούς ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Ξέρεις κάτι; Κι εμείς ξέρουμε να χαιρόμαστε, να παντρευόμαστε και να είμαστε glamorous. Η ζωή μας δεν είναι μόνο δράμα».

Δεν μιλάει ποτέ για τα ερωτικά του

Προς το παρόν, δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή. Ακόμη και το Instagram του χρησιμοποιείται περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους. Δηλώνει όμως αθεράπευτα ρομαντικός και πιστεύει ότι όλα τα πράγματα γύρω μας, έχουν μία ερωτική ιστορία στον πυρήνα τους.

Exit mobile version