Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Aνατροπές που κόβουν την ανάσα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Aνατροπές που κόβουν την ανάσα

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης εντυπωσιάζει τους πάντες - Δύσκολα τα πράγματα για την υγεία του Οδυσσέα

Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και μεγάλες εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Στο διπλό επεισόδιο, στις 8 Λέξεις, που θα προβληθεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ο Οδυσσέας θα κάνει πιο ειδικές εξετάσεις στα μάτια του, μετά από την παρότρυνση του οφθαλμιάτρου. H Ναυσικά θέλει να μάθει αν υπάρχει κάποια κληρονομική ασθένεια στα μάτια.

Ο Μιχαήλ θέλει να πείσει τον Μιλτιάδη να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του Σίμου. Ο Μάρκος κάνει μήνυση στον Άκη και ξεκινάει νέο πόλεμο εναντίον της Αναγέννησης. Ο Αιμίλιος δέχεται πρόταση για συγκατοίκηση από την Ελισάβετ. Η κλινική της Ρωξάνης στο Λονδίνο δυστυχώς, δεν δίνει καλά νέα στην Εύα.

8 λέξεις επεισόδια

8 Λέξεις: Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Ο Μάρκος πιέζει  την Ναυσικά να στείλουν τον Οδυσσέα στο εξωτερικό, αλλά η Ναυσικά είναι δεν θέλει. Γυρίζει από Λονδίνο η Βικτώρια και ξεκαθαρίζει την θέση της στον Μιχαήλ. Αν ζηλέψει ξανά, θα χωρίσουν. Η Έλλη πιστεύει ότι ο Φρίξος θέλει να παντρευτούν και πηγαίνει τα ρούχα της σπίτι του. Ο Οδυσσέας παίρνει κατάκαρδα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις. Πιστεύει ότι η Ναυσικά του αποκρύβει πράγματα για την υγεία του. Η Ναυσικά συναντάει κρυφά τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα.

8 Λέξεις: Τρίτη 12 Ιανουαρίου

Η Ναυσικά, τρομοκρατημένη από την εκτίμηση του οφθαλμίατρου για το πρόβλημα του Οδυσσέα, κάνει τις αιματολογικές αναλύσεις στο δικό της εργαστήριο. Καλεί τον Νικηφόρο και την Εύα να ασχοληθούν εντατικά μόνο με αυτό. Ο Μιλτιάδης δίνει την  συνέντευξη στον Σίμο. Αυτός τον ρωτάει επίμονα για το θέμα του Φοίβου. Η Ναυσικά τρομάζει από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Οδυσσέα. Ο Αιμίλιος λέει ψέματα στην Ελισάβετ, σχετικά με τον χωρισμό του με την Μάγδα. Η Ναυσικά, ο Νικηφόρος κι η Εύα δουλεύουν εντατικά πάνω στις εξετάσεις αίματος του Οδυσσέα. Η Έρση προσπαθεί να εμψυχώσει τον Οδυσσέα.

8 λέξεις σκάι

8 Λέξεις: Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Η Ναυσικά και ο Μάρκος προσπαθούν να πείσουν τον Οδυσσέα να προχωρήσει με το χειρουργείο.  Όταν η Ναυσικά ζητάει από την Έρση και τον Νικηφόρο να του μιλήσουν για να του αλλάξουν γνώμη, εκείνοι δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη. Ο Φρίξος βρίσκει δικαιολογίες για να μην συγκατοικήσει με την Έλλη. Η Σμαράγδα παραμένει σκληρή στον Σίμο. Όταν η Ελισάβετ μάθει για την εγκυμοσύνη της, σοκάρεται! Χάλια ψυχολογικά είναι ο Οδυσσέας μετά την πρώτη γονιδιακή θεραπεία στο μάτι του.

8 Λέξεις: Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει το μεγάλο ψέμα της Κατερίνας. Η Ναυσικά λύνει την παρεξήγηση και κάνει τον συμβιβασμό μεταξύ του Άκη και του Μάρκου. Το πρόβλημα του Οδυσσέα είναι κληρονομικό, γεγονός που αγχώνει την Ναυσικά. Ο Οδυσσέας μαθαίνει από τον Μάρκο για έναν Έλληνα γιατρό στην Ελβετία, ειδικό στην ασθένειά του. Η Ελισάβετ κατηγορεί τον Αιμίλιο ως μεγάλο ψεύτη και τον παρατάει. Η Αποστολία και ο Άκης πάνε στην Κύπρο. Η Σμαράγδα περνάει το βράδυ της, με τον Αντώνη, ενώ ο Σίμος την ψάχνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις