Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – ποσά: Τι χρήματα παίρνουν Διάσημοι και Μαχητές
LIFESTYLE

Survivor spoiler – ποσά: Τι χρήματα παίρνουν Διάσημοι και Μαχητές

Survivor spoiler - ποσά: Το Survivor 4 βρίσκεται στον αέρα και το τελευταίο διάστημα μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις αμοιβές των παικτών.

Μία ακόμα σέξι παίκτρια θα αποκτήσουν οι μαχητές, με το Survivor να γίνεται πιο ενδιαφέρον! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, θα μπει ενδεχομένως αυτή την Κυριακή! Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η ρεπόρτερ του Mykonos Live, γνωρίζαμε ότι είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο με την βασική αποστολή των συντελεστών πριν από τα Χριστούγεννα και εν τέλει μπήκε στο παιχνίδι. Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο ξενοδοχείο και εντατικής γυμναστικής για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την φυσική της κατάσταση, χθες, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, συμμετείχε για πρώτη φορά στα αγωνίσματα και, πιθανολογείται, ότι θα την δούμε στις οθόνες μας για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, αν επαληθευτεί ο υπαινιγμός του δημοσιογράφου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα είναι η πιο καλοπληρωμένη παίκτρια των Μαχητών του «Survivor 2021». Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor spoiler: Πόσα παίρνουν Διάσημοι και Μαχητές

Το Survivor 4 βρίσκεται στον αέρα και το τελευταίο διάστημα μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις αμοιβές των παικτών. Τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάζονταν σαν η πιο ακριβοπληρωμένη του Survivor 4 η Ανθή Σαλαγκούδη, ωστόσο, ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό αποκάλυψε ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος του Survivor 4 είναι ο Τριαντάφυλλος, με περισσότερες από 6.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής αμείβεται με 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Στη Φωλιά των Κου Κου σήμερα παρουσιάζοντας το δικό τους ρεπορτάζ παρουσίασαν λίγο διαφορετικά ποσά για τους Διασήμους του Surivor 4 επιμένοντας πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη με 6.500 ευρώ.

Και ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος με 6.000 ευρώ, ο Αλέξης Παππάς, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Αγγελική Λάμπρη (που αποχώρησε χθες) με 5.500 ευρώ, ο Μιχάλης Αρναούτης και ο Πάνος Καλλίδης με 4.500 ευρώ, η Αννα Μαρία Βέλη με 4.000 ευρώ, ο Γιώργος Κοψιδάς με 3.500 ευρώ, ο Περικλής Κονδυλάτος με 3.000 ευρώ. Στο ρεπορτάζ του ο Αλέξης Μίχας ανέφερε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη αμείβεται με 6.5000 ευρώ την εβδομάδα, ο Τριαντάφυλλος με περισσότερα και στους πιο ακριβοπληρωμένους συγκαταλέγεται ο Καλλίδης. Οσο για τους Μαχητές; Σύμφωνα με πληροφορίες μας αμείβονται με ποσά μέχρι 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις