Survivor αποχώρηση χθες 7/1: Έχασαν παίκτη οι Διάσημοι, ποιος πήρε το έπαθλο

LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση χθες 7/1: Έχασαν παίκτη οι Διάσημοι, ποιος πήρε το έπαθλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Εύη Μακαβέλου

Survivor αποχώρηση χθες 7/1: Έχασε παίκτη η ομάδα των Διασήμων - Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο

08.01.2021 | 10:14

Χθες 7/1 παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού, στo Survivor 4 και την αποχώρηση της  ηθοποιού, Αγγελικής Λάμπρη, από την ομάδα των Διασήμων. Μπορεί η αποχώρηση να  αφορούσε στους Διάσημους, αλλά και οι μαχητές είχαν μια έντονη συζήτηση, εξαιτίας της ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος εναντιώθηκε στην Μαριπόζα και τον Τζέιμς, ενώ η Σοφία και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα έβαλαν με την Ιγγλέζου. Η ομάδα των Μαχητών δείχνει να έχει «σπάσει» σε δύο στρατόπεδα.

Από την μεριά της, η Αγγελική Λάμπρη όταν την ρώτησε ο Λιανός για τα συναισθήματά της είπε ότι: «Καταρχήν έχω πάρα πολύ καλή διάθεση σήμερα. Είμαι πολύ ήρεμη και περιμένω να δω το αποτέλεσμα. Το ένστικτό μου, μου λέει ότι την παραλία δεν την είδα για τελευταία φορά. Έτσι ένιωσα. Τώρα θα δείξει». Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τον Κώστα Παπαδόπουλο πώς αισθάνεται. Ο ίδιος είπε ότι: «Ενώ κανονίσαμε όλοι μαζί θα ψηφίσουμε αγωνιστικά, ψηφίστηκα εγώ ως μη αγωνιστικά. Επειδή κάποτε πρόσβαλλα κάποιον, δίπλα από την άλλη εξάδα. Από την “άλλη ομάδα”. Ήθελε να βγάλει τον κακό του εαυτό, δεν ξέρω».

Survivor αποχώρηση χθες 7/1: Η ανακοίνωση του Λιανού

Μετά τις διαφωνίες, αφού ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η δημοφιλής παίκτρια από τους Διασήμους είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ίδια διάλεξε την Ελευθερία Ελευθερίου σαν τρίτη παίκτρια υποψήφια για αποχώρηση. Από την πλευρά των Μαχητών, αγαπημένος παίκτης αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης, που υπέδειξε για υποψήφια προς αποχώρηση, από την ομάδα του, την Σοφία Μαργαρίτη.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από το Survivor 4, η Αγγελική Λάμπρη, η οποία δήλωσε ότι «Ήταν μια ωραία εμπειρία ιδιαίτερη και ήθελε πολλή δύναμη για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω». Στο αγώνισμα επάθλου την νίκη πήραν οι Μαχητές με διπλό σκορ. Κέρδισαν είδη ψαρέματος για το επόμενο διάστημα στο νησί.

Exit mobile version