Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Λουδάρος J2US: «Δεν χάρηκα που αποχώρησα»
LIFESTYLE

Αντώνης Λουδάρος J2US: «Δεν χάρηκα που αποχώρησα»

Αντώνης Λουδάρος J2US: «Δεν χάρηκα που αποχώρησα» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για το μουσικό παιχνίδι

Ο Αντώνης Λουδάρος φέτος συμμετείχε στο μουσικό παιχνίδι J2US. Ήταν ζευγάρι με την Πέννυ Μπαλτατζή και μας χάρισαν πολύ ωραίες στιγμές μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσαν στο σόου του OPEN. Και οι δύο ήθελαν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Όταν αποχώρησαν η Πέννυ Μπαλτατζή δήλωσε ότι: «Μόλις τραγουδήσαμε είπα στον Αντώνη ότι θα φύγουμε. Το κατάλαβα. Ήταν ένα γυναικείο δύσκολο τραγούδι με μια σφραγίδα μεγάλης καλλιτέχνιδας. Περάσαμε τόσο ωραία. Γίναμε παρέα και αγαπηθήκαμε με όλα τα παιδιά».

Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν απογοητευμένος από την παρουσία τους και είχε πει τότε ότι: «Δεν ήταν πολύ καλό, αλλά άκουσα πάρα πολλές εβδομάδες, πολύ κόσμο να μην τραγουδά καλά. Καταλαβαίνω πως το παιχνίδι έχει να κάνει και με τη δημοφιλία. Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που ήμουν στο παιχνίδι, που ο Νίκος με έβαλε σε αυτήν την ομάδα και που είχα παρτενέρ την Πέννυ Μπαλτατζή».

Αντώνης Λουδάρος J2US: «Με την Πέννυ πέρασα καταπληκτικά»

Σήμερα ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στο κανάλι του MEGA. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία που είχε στο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και την αποχώρηση από το J2US. Σε ζωντανή σύνδεση βρέθηκε και ο Γιώργος Θεοφάνους, που είπε τα καλύτερα για την παρουσία του Αντώνη Λουδάρου μέσα στο μουσικό σόου.

Αυτό το παιχνίδι μου έκανε το εξής καλό: «Πέρα του ότι έβγαινα από το σπίτι μου κι όλη αυτή την ιστορία, κατάλαβα και πόσος κόσμος με στήριξε. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνουμε όλοι, ήταν πολύ μεγάλη τονωτική ένεση». Συμπλήρωσε ότι: « Σε ένα παιχνίδι τηλεοπτικό δεν μπορείς να κάνεις ότι φαντασιώνεσαι. Με την Πέννυ πέρασα καταπληκτικά. Είχαμε πει ότι θα δοκιμάσουμε όλα τα είδη. Δεν προλάβαμε να κάνουμε παραδοσιακό». Ενώ για το ποιος πίστευε πώς θα πήγαινε τριάδα στον τελικό του J2US, είπε πως: «Εγώ πίστευα ότι θα πάει και η Νατάσα. Για την Νατάσα δεν το πέτυχα για την τριάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις